Att spegla det jag gillar.

Pärlor vid Årstaviken..

Cyklade runt lite på stan idag, och när jag var på väg hemåt på sena eftermiddagen, så upptäckte jag att även detta år så samlas det fina bilar och andra fordon vid 'Skrovet' nere vid Årstaviken, som i sin tur ligger vid Eriksdal. Ett trevligt arrangemang, som jag sällan brukar komma ihåg.. Måndagar är det som gäller! Regnar det så är det nog inga träffar..

Bilder från dagens träff nere vid Eriksdal.. Lite osäker på märke här..

Bentley

Triumph

Ovanlig moped.. Harley Davidsson..

Ford längst bort, sedan en Corvette och närmast en T-bird

Chevrolet Corvette

Thunderbird och en AC cobra

Merca äldre..

Merca yngre.. med V8 och kompressor..

Custom

Ford

Triumph TR 5

Singer, ett Brittiskt gammalt bilmärke..

Indigo 3000

Även en del fina äldre båtar kunde ses ute på Årstaviken..

Och vid Tanto badade man t.om..

En fin dag, dags att cykla hem..    Tack för mig

Inlagt 2016-06-20 23:16 | Läst 1109 ggr. | Permalink
Det är inte bara häftiga bilar, dom har häftiga namn också.
Sten
Svar från ehrsa 2016-06-20 23:50
Så sant! Tänk så mycket design och ingenjörskonst som lagts ner på konstruktionerna av dessa vackra bilar.. och nu är det duktiga och händiga människor som lägger ner sin själ i att fortsätta hålla dom i toppskick.. Fantastiskt! Vilken kulturgärning! Tack! Sten.
Hälsn!
Jag passerade också och tog några bilder på den vackra T-birden, måste ha varit nästan samtidigt eftersom den snygga träbåten var utanför även när jag gick förbi. :)
/Affe
Svar från ehrsa 2016-06-21 10:42
Hej! Affe. Jaha, ja där ser man.. Blicken var nog mest fästad på de fina bilarna.. T-birden var ju sanslöst pedantiskt renoverad, måste ha varit fullständigt nylackerad, igår typ.. Får nog ta mig hit lite senare någon måndag framöver, tror det kommer ännu fler fina fordon ytterligare nån timme senare. Kul att höra från dig Alf! Tack!
Hälsn!
Nu drar bilträffarna igång på allvar. Jag gillade nog mopeden mest.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2016-06-21 10:46
Hej! Lena. Ja så är det absolut, är det bara fint väder så kommer dessa fina pärlor ut.. Och jag håller med dig, mopeden var egentligen häftigast.. Jag visste inte att det har funnits mopeder med märket 'Harley Davidsson', det förknippar man ju med stora bullrande och 'manliga' motorcyklar! Den här mopeden verkar kunna vara från 1966, när jag googlar.. Tack!
Hälsn!
Vilka pärlor! Total nostalgi.

Bertil
Svar från ehrsa 2016-06-21 10:57
Hej! Det fanns verkligen många fina bilar här, och det kom också fler vackra bilar även när jag lämnade platsen.. Får ta mig dit och titta lite nån måndag framöver, men kanske nån timme senare. Det är kul att det finns folk som har möjligheten att hålla dessa 'pärlor' i så fint skick! Tack! Bertil.
Hälsn!
Nostalgi! =) Härligt!
Svar från ehrsa 2016-06-21 19:32
Hej! Ja, det måste man säga även om många bilar väl är före både min och din tid.. :-) Men man blir glad att det finns så många duktiga människor som håller dessa vackra bilar i så gott skick, och att dom visar upp dom! Det är verkligen kul att få se dom! En riktig 'kulturgärning'.. Tack! Heléne.
Hälsn!