Att spegla det jag gillar.

Sett på stan..

Bilderna är fotade nu i februari under flera eftermiddagars flanerande här i Stockholm, och som vanligt så är det människors blickar, mimik, och uttryck som oftast gör att dom hamnar på mina foton.. dom som sticker ut lite extra helt enkelt, och det är som brukligt en hel del bilder här.. Fotat med 20 mm, 50 mm, eller 85 mm.

                                

Tack för mig!

Inlagt 2019-04-08 13:33 | Läst 506 ggr. | Permalink
Härlig bildserie, vackert och snyggt! Streetphotography :)
Svar från ehrsa 2019-04-08 17:00
Hej! Tack Joakim! Det finns mycket motiv på stan , även i februari..
Hälsn!
Spännande och varierande bilder från Stockholm i vårskrud. Blir sugen på både gofika och lunch när jag ser några av dina bilder! Snyggt! MVH Yvonne
Svar från ehrsa 2019-04-08 21:25
Hej! Ja, februari var nog mer 'vårlik' än vad mars och hittills april har varit.. så ska det ju normalt inte vara.. tydligen så blir det fortsatt kallt här veckan ut, men sen får vi hoppas att vädret också blir lite mer vårlikt igen! 'Gofika' och även en lunch ute på stan är aldrig fel.. det händer titt som tätt! :-) Tack! Yvonne.
Hälsn!
Härliga bilder av ett fruset Stockholm och en del håller huvudet kallt och det är säkert varmt och skönt med nätstrumpor.
Ha det gott /Stig
Svar från ehrsa 2019-04-08 21:28
Hej! Ja, just nu är det kyligt i Stockholm, och konstigt nog så var februari mer 'vårlik' än vad mars och hittills april också har varit.. så borde det ju inte vara! Kanske blir det bättre nästa vecka.. hoppas! Ja, dom där nätstrumporna värmde nog en del.. :-) Tack så mycket Stig! Ha det så bra!
Hälsn!