Att spegla det jag gillar.

Tillbaks till en tidigare årstid..

Nu är vädret grått och tråkigt och det känns väl inte som vintern är på gång heller.. men det är ju bara tre veckor kvar nu sen vänder det, och dagarna blir sedan lite längre.. det fina är också att dagarna blir 'mer' längre på eftermiddagarna än den blir på morgonen!

Från sommarens arkiv med bilder från den alltför varma sommaren så kommer det en hel del bilder här, tagna i Stockholm.

Mint condition..

En del gillar svartvitt..

Andra gillar färg..

Kanske lite 'Jacques Tati' look alike..

Bra fikaplats vid Järntorget om man vill fota folk sittandes.. brukar sitta där mannen med blå T-shirt sitter..

Sen åkte jag nog hem..

Tack för mig!

Inlagt 2018-11-30 11:32 | Läst 1805 ggr. | Permalink
Jag har slut på alla mina superlativer, du har hört dom förut. Men det är lika roliga, intressanta och bra bilder som du brukar ha med dig från gatan. Som vanligt en fröjd att bläddra sig igenom. Och tekniskt suveräna. Men det roliga är ju att titta på alla människorna och man kommer ju så nära att det nästan känns indiskret. Bra gjort! Hälsningar/ Björn T
Svar från ehrsa 2018-11-30 15:57
Hej! Bugar och tackar! Björn. Det är rätt kul att bara gå där och flanera lite sakta, och sommartid känns det som om det finns hur mycket motiv som helst.. och vi människor är rätt kul att titta på.. och fotografera! Nu har det verkligen varit 'ruggväder' i ett par dagar, så det kunde passa in med lite 'finvädersbilder'.. Det känns avlägset nu..
Hälsn!
Inte mycket att säga..hög trevlghetsfaktor på bilderna..från lilla flickan i hörnet och neråt har du ögonkontakt med 3 speciella bilder..dom är ju bara så bra..
Mv/Gunte..
Svar från ehrsa 2018-11-30 16:05
Hej! Ja, ibland finns det nån slags kontakt, men kameran hänger fram på bröstet/magen när bilderna råkade tas, så dom råkar bara titta på mig helt enkelt.. jag själv kanske tittade åt ett helt annat håll.. jag minns inte.. Tack! Gunte.
Hälsn!
Uppmuntrande med lite färgglada varma bilder denna gråregniga novemberdag!
Svar från ehrsa 2018-11-30 16:07
Hej! Ja, fy! Idag var det verkligen grått.. typiskt novemberväder! Kändes som det kunde behövas bilder med lite fint väder, men ska sanningen fram så var det ju lite för 'fint', och för varmt när dessa bilder togs.. Tack! Ragnar.
Hälsn!
Verkligen hög klass på dina bilder. Oöverträffad skärpa och färger, dessutom alla intressanta människor och alla dessa blickar.
Sten
Svar från ehrsa 2018-11-30 18:34
Hej! Tackar och bockar! Sten. Det är just dessa 'blickar' och uttryck som vi människor har som är extra intressant! Det känns som man läser in eller lever sig in i folks tankar på något sätt.. Känns nästan som man tror sig veta vad dom tänker på.. egentligen behöver inte folk göra så mycket, det räcker med dessa blickar för att det ska bli intressant!
Hälsn!
Underbart att påminnas om ljuset och värmen och myllret av folk på stan.
Härliga levande bilder!!
Svar från ehrsa 2018-11-30 21:49
Hej! Ja, jag kände att det kunde behövas lite bilder från den varma tiden i somras.. :-) Man har nästan glömt att det var lite för varmt bara.. Just nu är det inget roligt novemberväder, känns som solen aldrig går upp.. Har fortfarande lite bilder kvar från sommaren, men det får komma i en senare blogg.. Ibland är det bra att ha lite bilder i 'arkivet' som man kan plocka fram.. Tack så mycket! Anne-Sophie.
Hälsn!