Att spegla det jag gillar.

Vinterpromenad..

Hemmavid på Södermalm, en promenad på ett sätt så att solen kunde njutas så mycket som möjligt.. Först genom lunden, och sedan ner på andra sidan, utefter Årstaviken.

Tack för mig!

Inlagt 2014-12-27 23:16 | Läst 2772 ggr. | Permalink
Strålande promenadväder fick du denna dag. Ví promenerade inomhus på ett stort shoppingcenter för det var bara 5 grader ute och regnet hängde i luften. I Texas är det inte det minsta ovanligt att köra en motionsrunda inne på en "mall" men då är det oftast för att det är för varmt ute och det är luftkonditionerat inne på shoppingcentret. Idag var det bara kallt och vi letade efter en present till en liten svensk tjej.
Hälsningar Lena
Svar från ehrsa 2014-12-28 10:12
Hej! Lena. Ja, man förstår att det är väldigt annorlunda i Texas jämfört med Sverige.. Det tycks som vädret kan variera mycket hos er, här har det faktiskt varit ett stabilt vinterväder i en ganska lång period nu. Såg förresten Duvhöken igen när jag promenerade hemåt igen utefter Årstaviken på eftermiddagen, alldeles vid Tantolunden. Den tycks vara tämligen stabil den också!
Hälsn!
Fint fångad vinterdag! Vi hade tio minus i morse här i Skåne, ska bli samma i morgon men sedan åker tempen upp en bit över nollan igen ett bra tag. Säger i alla fall SMHI... vi får se! ;-)
Svar från ehrsa 2014-12-28 10:15
Hej! Det låter som ni har lika vintrigt som vi, fast just nu har tempen stigit lite här, det ligger ett molnområde över oss.. Tack! Christer.
Hälsn!
Verkar ha varit en underbar promenad, som du också fick förevigad med en hel radda finfina bilder! God fortsättning! Yvonne
Svar från ehrsa 2014-12-28 11:14
Hej! Tack, ja det var verkligen så där vintrigt och kallt som man vill ha kring Jul! Verkar vara lika fint nu, så det är nog dags att gå ut nu igen..
Hälsn!
Vilken härlig dag och vilka fina bilder! Massor med frisk luft (som dock inte alla gillar, bild 8). Många fina motiv, frågan är om inte femman från slutet blir min favorit/ Björn T
Svar från ehrsa 2014-12-28 18:10
Hej! Det var en jättefin dag igår, så även idag. Precis så som man önskar att en vinterdag ska vara! Näe, det är märkligt det där med rökningen.. 5:an visar ett lågt ljus genom buskar och träd på Årsta Holmar, sett från Södermalmssidans strandpromenad.
Hälsn!
Inte så mycket snö men det ser verkligen kylslaget ut. Strålande vinterdag.
Svar från ehrsa 2014-12-29 19:45
Hej! Ja, nu har vi haft fint länge, och skapligt med kyla också! Vädergudarna bjöd på en fin Julklapp den här Julen.. Tack! Ingemar.
Mvh!