Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Norra udden Visingsö

Hej!

Jag ligger fortfarande på mage! Testade att lägga mig på stranden på norrudden. Betydligt mindre fågel här än vid Erstadkärret. Vadarna stod långt borta eller bakom mig, hade inte kunnat vända mig utan att de skulle flyga iväg.

Fick nöja mig med "Ålakråkor" eller storskarv som de egentligen heter. De kan faktiskt vara lite snygga de med...

Storskarv.

Långt, långt där borta står faktiskt en drillsnäppa.

I brist på fåglar fick det bli en blomma som avslutning idag.

Sov gott!

Daniel

Inlagt 2014-08-06 22:04 | Läst 5917 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Fint att du gillar skarven, det gör även jag. Tyvärr har den fått dåligt ryckte. Gillar den tredje med de utslagna vingarna.
Sten
Tänk, jag är född i Jönköping men flyttade till Falköping för 51 år sedan, alltså bara 7 mil bort. På Visingsö har jag bara varit en gång i hela mitt liv. Men då var jag så liten att jag inte har något minne av det. Skarvar har jag dock bara 2 km bort:)
Jag gillar också Skarven trots att det är en fågel som skitar ner mycket. Jag fotograferade Skarvar utanför Båstad igår, men dom blev inte riktigt lika bra som dina! Dom var låååångt ut! =)
Ha det så bra!
Tillhör också dem, som gillar skarvarna. Om deras skamfilade rykte är oförtjänt eller ej diskuteras ju men de är onekligen snygga på bild, speciellt kanske när de torkar vingarna men även annars.
Eva
Snygga ær dom i alla fall i hæckningsdrækten.

Tack før era positiva omdømmen, ær i Norge och jobbar lite extra dærav bokstæverna.

Ha en trevlig helg!

Daniel