Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

Framme (en dag för tidigt ;-) #blogg100


iPhone och Instagram - samtliga bilder.

I
dag kom jag fram till Basel, egentligen en dag för tidigt. Baselworld - världens största klock och smyckes-mässa smygstartar för i morgon onsdag med en pressdag och på torsdag slås portarna upp för alla. Men registreringen för ackrediterade journalister började idag och därmed också jakten på den mest åtråvärda förmånen - ett eget förvaringsskåp. Det finns bara ett hundratal sådan och mer än 3000 journalister är på plats - så det gäller att vara först i kön...
Varför behövs ett skåp? Jo - i samband med varje möte så får man minst en kasse med press och promotionmaterial. Det blir snabbt väldigt mycket att släpa på - om man inte har ett eget skåp :-)
Nedan ett snapshot från presscentret tidigare idag - lugnet före stormen...




  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 

Inlagt 2014-03-25 23:44 | Läst 6426 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Oj vad kul! En mässa jag gärna skulle traska runt på, för klockornas skull! Hoppas vi får se lite fina verk :)
hälsningar PeterL
Svar från Johan Ericson 2014-03-26 10:39
Ska försöka rapportera lite i bloggen under de närmsta dagarna :-)
Mvh
/Johan
Känns ju omodernt med en massa tryckt material. När jag varit på fotomässor i USA och tyskland har jag på sin höjd fått en USB-sticka. Skönt. Men det är kanske annorlunda i klockavärlden? Påkostade trycksaker har ju sin tjusning.
Svar från Johan Ericson 2014-03-26 10:39
Vissa ledande märken lämnar bara ut tryckt material, med de flesta har både och. Vilket får till följd att presscentret översvämmas med dumpade trycksaker ;-)
Men så är det även alla "give aways" som tar plats och kräver en påse, vissa ligger nog vid gränsen för "muta" enl svenska normer, men Schweiz är ju inte med i EU ;-)
Mvh
/Johan