Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

Felblogg! Det skall vara: Jag lyckades få ett snyggt "lume-shot" med min iPhone! #blogg100


iPhone via Instargram - min Victorinox Original Chronograph i mycket svagt ljus, helt ok brusnivå trots den lilla sensorn i iPhone.

G
jorde en "felblogg" igår och råkade upprepa mig! Och tyvärr så reagerar en del snett…
Upprepade av misstag: http://www.fotosidan.se/blogs/photo/taget-kom-fram-i-tid-blogg100.htm
Och även bilden nedan, som jag är lite förtjust i pga det korta skärpedjupet:
Rätt text och som korresponderar med bilden överst är:

Tog en bild häromdagen för att visa hur bra min Victorinox lyser i mörker, ett sk "lume-shot", med min iPhone, som jag sedan publicerade på Instagram. En populär företeelse bland "klock-nördar" :-)
Mot förmodan och tidigare erfarenhet så blev brusnivån helt ok med tanke på det svaga ljuset. Trodde inte det var möjligt med iPhones pytte lilla sensor - i alla fall inte utan extra bearbetning i PhotoShop :-)

---

Jag ber om ursäkt för detta misstag. Då jag tagit på mig utmaningen med #blogg100 så blir bloggandet lite av en belastning. Ni som följer bloggen vet att jag oftast publicerar mina inlägg kring midnatt - helt enkelt för att jag inte hinner tidigare. Och jag blir uppriktigt bedrövad när jag får arga kommentarer för att jag inte svarar på alla kommentarer osv. Vem tar sig rätten att döma andra? Jag bor i Malmö med familjen och arbetar i Stockholm, mitt liv är fullt av prioriteringar. Vill man ha "svar" från mig så går det utmärkt att använda "kontakta medlem" funktionen här på Fotosidan!


  Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 

Inlagt 2014-05-12 23:59 | Läst 8228 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det var ju en intressant upprepning av en rätt trist bild, dessutom svarar du aldrig på kommentarer, tyder på en väl utvecklad självgodhet, sista gången jag kommenterar din blogg, LO
Det måste ha & göra med att du fotade en snygg klocka, då blir det ju alltid bra bilder... =D Eller så beror på fönstret i bakgrunden, hur som helst så gillar jag både bilden & klockan!!