Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

Kort statusuppdatering #2 - och några snaps från flytten...


iPhone och Camera+ via Instagram, samtliga bilder.

I går kom vårt flyttlass fram till nya lägenheten i Malmö. Det var obeskrivligt skönt att ha en flyttfirma som tog hand om allt. Vi hade övervägt att flytta själva - men som någon vis man sa: "man har får färre och färre vänner efter varje flytt som ens vänner förväntas hjälpa till med".

 

Ute regnade det ganska intensivt till och från. Men bilen körde upp alldeles intill porten. Ovan en bild från vår balkong tagen under gårdagen.

 

Flyttkillarna uttryckte det såhär: "ni hade aldrig fixat det är på egen hand". De hade helt säkert rätt - bara bedriften att få in allt i lastbilen var imponerande. Och att inget gick sönder var helt otroligt. Actaflytt gjorde ett fantastiskt jobb till ett mycket rimligt pris.Nu återstår bara att packa upp, möblera, borra och spika, installera, packa om - för att sedan magasinera det vi inte får plats med och förhoppningsvis inte behöver just nu.

Idag skiner solen så en promenad (med en "riktig" kamera) står på schemat och kl 17.00 på Gustav Adolfs Torg hålls en manifestation mot våld och gangsterkultur - jag hoppas att så många som möjligt av er som bor i Malmö sluter upp! 

Inlagt 2012-01-06 11:31 | Läst 10085 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Johan! Lycka till och sköt om dig,
mvh Rolf
Tack Rolf!
Och god fortsättning på 2012!
/Johan E
Grattis till inflyttningen! Det är alltid lika skönt att komma i ordning efter en flytt. Vi får hoppas att det ordnar sig med jobb också!
Välkommen till Malmö. Hoppas att du snabbt finner dig tillrätta och kommer att trivas här.
Många fina fotograferingstillfällen i det skånska landskapet, när våren nalkas. Just nu har vi dessutom Louisianas
nya utställning.
/pia