En återuppväckt plåtslagare

Lite prylar, lite text och alltid bilder

Dagen jag nästan fick vara med på mitt första releaseparty ...

Fredagar är ofta en trevlig veckodag. En helg är i antågande, liksom kanske lite god mat, fredagsmys och en eller annan film på dumburken.

Förra fredagen fick jag ett handskrivet kuvert i brevlådan - något jag inte direkt är bortskämd med nu för tiden. Jag trodde det var ett tidigt julkort eller nåt, men det visade sig vara en inbjudan till utställning och releaseparty för A DAY IN THE WORLD - ett projekt som gick ut på att fotografer från hela världen tog bilder den 15 maj i år och en del bilder valdes ut för publicering i en bok och att ställas ut.

Eftersom jag hade turen att få med en bild i boken trodde jag att jag skulle få boken hemskickad, och blev glatt överraskad att bli inbjuden till utställningen och få mat, dryck, bok och träffa folk, så jag tackade förstås ja! Jag tyckte det vore utmärkt att kombinera det med det arbete jag gör på vårt Stockholmskontor varannan vecka.

Jag började fredagen med att försova mig, fundera en stund på om jag skulle orka släpa en dator eller inte och bestämde mig för inte. Det var frostigt ute, så jag tog stora tjocka dunjackan och tyckte att jag kollade noga så att plånboken inte låg i den tunna jackan. I och med att det vankades vin och mat lämnade jag bilen hemma och knallade iväg till bussen.

Väl framme i Uppsala centrum skulle jag köpa en rulle snus, och när jag skulle betala den insåg jag att plånboken förvisso inte låg i den tunna jackan, men den låg heller inte i väskan där den borde befunnit sig. Att åka hem och hämta den skulle ta åtminstone någon timme extra (eller mer om jag missar tåget), så det blev vare sig arbete i Stockholm eller releaseparty idag :(

Nåväl, jag hoppas att jag får en bok hemskickad i stället och får vara glad för det :)

Bilden som trycktes i boken då? Det var denna (första bilden jag tog den dagen):

Kaffevagnen - kom med i kategorin Generations

Det hade nog varit kul att vara med på ett releaseparty för den första (och troligen enda) bok där jag fått med en bild, men shit happens :)

Postat 2012-11-09 23:40 | Läst 14445 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera