En återuppväckt plåtslagare

Lite prylar, lite text och alltid bilder

Det är svårt att fokusera på två hobbies samtidigt ...

Under helgen som passerat besökte jag och ett antal likasinnade Dalarna för att umgås, äta och dricka gott och köra motorcykel. Vi bodde på Wanbo Herrgård strax utanför Smedjebacken, och hade det riktigt mysigt och skoj.

Parkering

Hela poängen med helgen var förstås motorcyklar, och inte fotografering och trots att jag är lika intresserad av båda är det svårt att göra vettiga bilder när det är hojen som prioriteras.

Säters Fasta Paviljong

En av deltagarna arbetade i sin ungdom på den fasta paviljongen och hade mycket intressant att berätta, men några bra bilder blev det inte ...

Utanför Torsångs Café där det inmundigades hästräka

Det är nog så att om det ska bli några vettiga bilder när jag kör motorcykel så ska syftet vara just fotografering och inget annat (som alltid när det gäller foto).

En mycket liten butik med MC-relaterade prylar i Gagnef

Men, alldeles oavsett de trista bilderna var det synnerligen trevligt att träffa en massa folk jag bara kommunicerat med på Facebook tidigare. Den mest långväga deltagaren hade kört från Kalix, och bjöd in oss att hälsa på honom om vi råkar ha vägarna förbi :) Det är lite som med fototräffar med många deltagare - det blir inte jättemånga bra bilder, men är trevligt ändå.

Spöklikt i likvalvet på Wanbo (från 1100-talet någon gång)

Egentligen blir det inte heller fantastisk hojåkning när det är så här många deltagare, eftersom alla har olika erfarenhet och preferenser, men det är alltid kul att hitta nya vägar.

Handhållen kvällsbild från Wanbo Herrgård

Ha det så gott, så kanske jag försöker få till mer fokus på foto i kommande inlägg :)

Postat 2018-05-28 20:19 | Läst 4229 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera