En återuppväckt plåtslagare

Lite prylar, lite text och alltid bilder

Se oss! Hur jävla svårt kan det vara?

Efter dagens fotofika deltog jag i Sveriges Motorcyklisters demonstration Se oss! Jag hade rätt gott om tid på mig så det råkade bli en si så där tio mil från Konditori Fågelsången till Fyristorg - fågelvägen är det väl ett par hundra meter :)

Jag är helt säker på att Arlanda ligger mellan Fågelsången och Fyristorg

Poängen med demonstrationen är att visa att vi som kör motoriserade tvåhjulingar finns, och gärna vill synas och ses av våra medtrafikanter (som allt som oftast tyvärr är mottrafikanter). Så är tyvärr sällan fallet, och redan på väg till startplatsen blev jag än en gång påmind om detta (vilket sker nästan dagligen). Jag körde på huvudleden Dag Hammarskjölds Väg när en bilist valde att köra ut rakt framför mig i långsam takt. När jag hängde mig på bromsen (och tutan) såg han mest oförstående och irriterad ut.

Vi vill köra hoj - inte vara passagerare i såna här!

Nu råkade det vara långhelg (för de som har klämdagar) och dessutom synnerligen vackert väder, så antalet deltagare i demonstrationen blev inte så stort som vi hoppats på. En del Uppsalabor var trots det ändå kvar i stan och både såg och pratade med oss, så på det stora hela tycker jag nog det var en bra dag :)

Här får ni se lite bilder från demonstrationen:

Bumsen min hittade brorsan (som också ägs av en Anders Eriksson)

För mig får det gärna vara skyltat så här för jämnan!

Regor Söderbom

Peter delar ut information och kaffe

Färgmatchad Ducati och förare

Många vackra Bumsar!

Sören, Björn och Roger från Östra Aros MCK och till höger Jesper Christensen, generalsekreterare i SMC

Peter tog det här med MC-parkering på stort allvar och var på väg att kasta Jannes cykel i ån (där det redan är rätt gott om trampcyklar)

Hemgång!

Erik (till höger) sålde denna GS till Björn (som sitter på den) - det var nog ett bra köp!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Postat 2016-05-07 22:24 | Läst 12017 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera

Att kyssa en groda ...

... sägs kunna leda till att grodan i fråga förvandlas till en prins. Den här bilden tog jag för hyfsat exakt tio år sedan (klockan 21:45 den 2 maj 2006), och det är förstås en padda och ingen groda. Men så blev Chris O'Neill heller inte något annat än Herr Christopher O'Neill och det tog hela fem år till innan det blev officiellt att de var ett par ;)

Ha det gott!

Postat 2016-05-02 22:38 | Läst 5465 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera