Nystart med bloggande på fotosidan från hösten 2013. Dessförinnan relativt inaktiv sedan våren 2012. Rensade då bort allt från mitt tidigare medlemskap som startade 2003. Här kommer fortsättningen. Men vänta dig inte dagliga blog-poster, det har jag inte tid med.

Emaks betraktelser 38/Landskap med struktur - del 2.

Visar de sista bilderna från filmen fotograferad igår vid sjön Läen där jag bor. Vinterljuset kan ge fina kontraster och filmer som har tydligare kornstruktur, framkallade i för ändamålet lämplig framkallare, kan också förstärka den här lite dystra och dramatiska känslan.













Inlagt 2014-02-10 18:45 | Läst 3099 ggr. | Permalink
Fina bilder, du har betydligt mer vinter än vad vi har här. Här finns varken snö eller is på Mälaren vilket är ovanligt så här års. Det har inte varit is som burit någon dag denna vinter.
-affe
Svar från Nils Bergqvist 2014-02-10 19:29
Jotack, här har det åkts skridskor på uppskottad bana i åtminstone ett par veckor i slutet av januari och början av februari, men nu är isen för porös och osäker. 20-30 cm snö hade vi väl också när det var som mest, men även den har nu nästan fösvunnit. Bara i sjökanten finns en del kvar som blåst upp i drivor och därför legat längre.
Gillar dina gråvädersbilder med korn :)