EMAKS BETRAKTELSER

Nystart med bloggande på fotosidan från hösten 2013. Dessförinnan relativt inaktiv sedan våren 2012. Rensade då bort allt från mitt tidigare medlemskap som startade 2003. Här kommer fortsättningen. Men vänta dig inte dagliga blog-poster, det har jag inte tid med.

EMAKS BETRAKTELSER 257/Det flyter på...

Så kan man kanske uttrycka sig. De två dagar jag hade förbokat var väl inte idealiska för det jag planerat, men det blev bilder ändå. Mina samarbetspartners gjorde ett fint jobb i det blåsiga och, för den här sommaren, lite kyliga vädret. Så det flyter på ungefär som jag tänkt mig i alla fall. Jag fick i stort sett de bilder jag ville ha och några kommer väl upp på jubiléumsutställningen till hösten på Fotogalleriet i Skruv, som det ser ut. Inte bilderna här dock, utan andra från de här två dagarna.


Modell: Lucy Rusnakova.


Modell: Maky Slunecko.

Lucy i medeltidsdräkt.

Maky i medeltidsdräkt.

Lite glamour och lite "cosplay" medeltid i färg. Men jag gillar ju svartvitt bäst och jag ska försöka göra några digitala negativ som sedan lithkopieras i mörkrummet. Blir det bra kommer resultatet visas på utställningen till hösten. Det blir nog sannolikt också några vanliga svartvita digitala printar från de här modellfotodagarna också. Tillsammans med några traditionellt framställda lithprintar i den stil man sett från mig tidigare, är det meningen att jubiléumsutställningen ska sättas samman. Troligtvis kommer den ha vernissage någon gång i september, och mera information om detta kommer i början av augusti.
www.fotogalleriet-i-skruv.blogspot.se

Postat 2018-07-08 21:14 | Läst 2884 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera