Nystart med bloggande på fotosidan från hösten 2013. Dessförinnan relativt inaktiv sedan våren 2012. Rensade då bort allt från mitt tidigare medlemskap som startade 2003. Här kommer fortsättningen. Men vänta dig inte dagliga blog-poster, det har jag inte tid med.

Emaks betraktelser 74/Nej, jag har inte glömt bort Dogma-fotograferandet.

Annars kan det kanske tyckas så. Jag lovade ju att lägga in en Dogma-bild om dagen i poolen. Senaste veckan har det dock bara blivit tid till mörkrummet. I övrigt håller jag på med att sälja mitt föräldrahem och hoppas den affären ska kunna slutföras de närmaste dagarna. Har därför varit dålig på att lägga in nya bilder i poolen. Fotar dock på med min lilla Contax T, laddad med Fomapan 400, och här kommer några nyinscannade bilder från filmen som framkallades idag. Bilderna är väl från nån vecka tillbaka fram tills nu. Så det får kompensera att jag inte lagt in något nytt denna veckan.





Kameran följer ju med i fickan överallt och bilderna blir på sånt som jag passerar och tycker är intressant. Vad man ser i bilderna tycker jag är upp till betraktaren. Där håller jag med mäster Strömholm, alla gör sin egen tolkning. Mer än så kan jag inte säga om mina bilder. Samlat blir det här sedan en personlig berättelse, utgående från mitt sätt att se omgivningen. Om det är intressant för andra är mindre viktigt. Jag gör min grej och är nöjd med det.



Har också öppnat bloggen på blogger. Tänker redovisa bilderna från Dogma-fotograferande där, dock inte i den gamla Gelatin Silver Blog (den ligger i malpåse) utan i en nystartad vid namn DOGMA FLOW. Bloggandet här på fotosidan får bli om allt möjligt som har med fotografi att göra.

Nils/

Inlagt 2014-06-08 23:49 | Läst 5260 ggr. | Permalink
Troligtvis blir det snö nästa vinter också, så skyffeln fungerar nog men blandaren behöver nog lite översyn.
Ha en bra dag hälsar Tommy
Sköna bilder, Nils. Gillar de två nedersta, i synnerhet den på fågeln och kyrkan.