Nystart med bloggande på fotosidan från hösten 2013. Dessförinnan relativt inaktiv sedan våren 2012. Rensade då bort allt från mitt tidigare medlemskap som startade 2003. Här kommer fortsättningen. Men vänta dig inte dagliga blog-poster, det har jag inte tid med.

EMAKS BETRAKTELSER 238/Något att jobba vidare med...

Tog de här digitala bilderna på middagsrasten för ett par veckor sen. Jag tror dom har potential och att det kan bli något av dom i mörkrummet. Jag ska göra om dom till negativ och beställa dom utskrivna på clear film hos Crimson stl 13x18cm. Sen blir det papperskopior i mörkrummet. Tror dom kan vara något att jobba vidare med. Kanske passar dom fint att göra som lithprintar på Polywarmtone 17 Ivory? Det papperet brukar inte ge så mycket korn eller lösa upp detaljerna, som en del andra papper kan göra vid lithkopiering. Blir nog ett jobb för nästa veckoslut.

                      

Inlagt 2018-03-09 20:33 | Läst 2001 ggr. | Permalink
Det är spännande bilder du funnit. Ser fram mot resultatet. Det tekniska du beskriver vet jag inget om dock.
Svar från Nils Bergqvist 2018-03-10 11:33
Slitna väggar, elskåp och liknande med patina, är fina objekt där man kan hitta utsnitt som blir bra bilder. Tror detta kan bli rätt intressant, oavsett mörkrum eller utskrift. tack för komm!