Nystart med bloggande på fotosidan från hösten 2013. Dessförinnan relativt inaktiv sedan våren 2012. Rensade då bort allt från mitt tidigare medlemskap som startade 2003. Här kommer fortsättningen. Men vänta dig inte dagliga blog-poster, det har jag inte tid med.

EMAKS BETRAKTELSER 291/En av de sista...

Att ha en egen trädgård är inte alla förunnat. Hos oss är det hustrun som sköter det mesta, förutom gräsklippning och lite till som faller på min lott. Nu är vi inga trädgårdsfanatiker men det finns en del fint att plåta i alla fall. Luktärt t.ex, som blommar hela sommaren. Idag tog jag några bilder på en av de sista blommorna. Blåsten ställer till det, kanske inte för slutartiderna då, utan för det korta skärpedjupet som blir när man fotar på full glugg. Man får ta lite extra skott för att vara säker på att få en ruta där man lyckats få focus där man vill ha det.



Det har blivit en del närbilder på full glugg sista veckorna, och  nu är en beställning på 12 printar från Crimson gjord. Kanske det kan bli några till innan det är dags för jubiléumsutställningen POST X ANNOS (Efter 10 År) på mitt Fotogalleri i Skruv. Ska välja ut de bästa av de här nytagna att visa då. Men det blir en hel del annat också. En varierad utställning med olika bildtyper kommer det bli, både vad gäller motiv och teknik. Har du vägarna förbi Sydöstra Småland fr.om vernissagen lördagen den 20. oktober och framåt så är du hjärtligt välkommen att titta in i på galleriet i Skruv. Öppet lördag och söndag vernissagehelgen samt därefter under ordinarie arbetstid vid JGA Emballage, där galleriet finns. Utställningen kommer att finnas för beskådande under hela hösten och vintern.
//

Inlagt 2018-09-29 21:42 | Läst 2420 ggr. | Permalink
Den här gången är bokehn så soft och mjuk! Väldigt passande till motivet!