Nystart med bloggande på fotosidan från hösten 2013. Dessförinnan relativt inaktiv sedan våren 2012. Rensade då bort allt från mitt tidigare medlemskap som startade 2003. Här kommer fortsättningen. Men vänta dig inte dagliga blog-poster, det har jag inte tid med.

EMAKS BETRAKTELSER 260/Bilder som kommer till mellan varven...

Ja, spontana snapshots som man inte alls planerar eller har haft några tankar på att ta. Det är nog det man pysslar med mest vid närmare eftertanke. Här några såna. En del av dom blir så bra att man kanske gör en print, andra glöms bort. Några enstaka kan kanske hålla för att visas på utställning?

Jag är inte så mycket för att skriva en massa text kring mina bilder, eller ge dom underfundiga namn som styr betraktaren i viss riktning. Jag tycker bilderna får tala för sig själva och att den som ser bilden får göra sin egen tolkning. Ibland är bilder enbart vackra rent estetiskt, ibland har dom något mera att säga, men då få dom göra det med bildspråk, inte med kompletterande text. Jag är fotograf, inte författare eller illustratör.









Inlagt 2018-07-18 15:17 | Läst 1965 ggr. | Permalink
Jättefina bilder allihopa!
/Stephen
Lång vacker tonskala i dessa, storformatskänsla, fint! Med vänlig hälsning, LO
Vackert helt enkelt.
😁
Mycket snyggt svartvitt, alldeles särskilt första bilden!/ Björn T
Kul att bilderna gillas🙂🙂🙂Tackar för uppskattning👍