Nystart med bloggande på fotosidan från hösten 2013. Dessförinnan relativt inaktiv sedan våren 2012. Rensade då bort allt från mitt tidigare medlemskap som startade 2003. Här kommer fortsättningen. Men vänta dig inte dagliga blog-poster, det har jag inte tid med.

EMAKS BETRAKTELSER 380/Två nya fotogram.

Idag bytte jag framkallare och då fick jag lite högre kontrast i fotogrammen. Catechol arbetar lite hårdare än normalframkallare och det var nog välgörande. Jag gjorde fyra nya men bara två blev godkända av den kräsne kopisten (en åkte rakt ner i papperskorgen efter att jag tänt ljuset i mörkrummet). Unika blir dom också, som alltid när man gör fotogram. Dagens bilder kom till efter besök på Bergdala Konstgalleri, där visas alltid högklassig konst och det ger inspiration även till mig som fotograf. Faktiskt är det så att jag lika ofta inspireras av andra konstarter som av fotografi. Kanske t.om med mera?

//

Inlagt 2019-11-17 23:26 | Läst 753 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Läcker grafik, såna här ska ju helst ses live då dom är printade på fint baryt papper, Med vänlig hälsning, LO
Svar från Nils Bergqvist 2019-11-18 08:46
Ja det blir lite som grafik. Och visst ska bilder ses på papper 🙂