Nystart med bloggande på fotosidan från hösten 2013. Dessförinnan relativt inaktiv sedan våren 2012. Rensade då bort allt från mitt tidigare medlemskap som startade 2003. Här kommer fortsättningen. Men vänta dig inte dagliga blog-poster, det har jag inte tid med.

EMAKS BETRAKTELSER 476/Stenarna talar till mig...

Hemma vid sjön Läen i Lessebo. Rakt över viken där jag bor. En av mina många turer med kameran i de närmaste omgivningarna. Då var det vinter i början av 1990-talet, is och kallt, inte mycket snö. Mest bara frost som satt på stenarna i strandkanten. Blev fina ytor för fotografiskt bildmakeri. Tänk så mycket man hittat här, alldeles invid husknuten...


Lith 82c - 2020.

Stenarna talar till mig. Stumma, men ändå vill dom säga något. Ögon, blickar möts, mun - men utan ljud. Tyst är bildens språk. Bara isen som knäpper och knakar när sprickor bildas. Och jag hittar saker, jag ser det. Det som kommer fram om man ger sig tiden. Men kanske inte andra ser det ändå? Jag vet i alla fall att jag funnit något som jag själv uppskattar, det räcker...


Lith 83 - 2020.

//

Inlagt 2020-09-16 20:17 | Läst 248 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver