Nystart med bloggande på fotosidan från hösten 2013. Dessförinnan relativt inaktiv sedan våren 2012. Rensade då bort allt från mitt tidigare medlemskap som startade 2003. Här kommer fortsättningen. Men vänta dig inte dagliga blog-poster, det har jag inte tid med.

EMAKS BETRAKTELSER 553/Bäst att passa på medans isen ligger...

Det blev is ändå till slut. Och idag kunde jag, trots fortsatt hosta, inte hia mig från att ta en runda med kameran på sjön. Får se om man kan ta på sig långfärdsskridskorna i morgon också och prova lite längs kanten? Det gäller att passa på innan det försvinner, eller innan det kommer för mycket snö på isen. SMC Takumar 135mm fick sitta på Pentax 67-huset idag. Och filmen är T-Max400 som framkallades i Kodaks DK-50.

//

Inlagt 2021-01-18 20:21 | Läst 218 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Härligt att se! Jag gillar speciellt första och nästsista bilden.
Behagliga bilder som sätter fantasin i rörelse.
Denna toning gör sig bra.
///Gun-Inger
Fina bilder. Jag fastnar mest för tredje och fjärde bilden.

Hälsningar Jörgen