Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

Hur man hanterar sommarens värme i storstadens landskap...


Ricoh GR-D III - Ribersborg i Malmö.

J
ag och familjen söker oss ständigt till vatten, som tur är så är Malmö en stad med mycket vatten och flera fina badstränder. Sedan så drar vi oss ofta söderut, ner mot Klagshamn och framför allt till Skanör. Gemensamt för stränderna norr om Falsterborevet är att vattnet är varmare i Öresund än i Östersjön, och lite saltare.

Själv trivs jag bäst i vattnet, gärna under ytan, i lagom långa (fri) dyk på inte allt för djupt vatten...


 
Försöker också ta lite bilder under vattnet, men det är svårt, jag är ju total novis. Det blir mest bilder på olika dykarur på väg upp mot ytan och ljuset ;-) Kanske läge att gå en kurs? 

Inlagt 2013-07-30 23:59 | Läst 11967 ggr. | Permalink

"Fin bild på den skruvade överkroppen, Johan. Är själv lite nyfiken på det med undervattensbilder. Lockande att kunna gör som du gjort här, ta en bild i vattenytan på det ovanför vattnet. Har du skaffat en undervattenskamera, eller bara ett vattenskydd för en av dina "gamla" kameror? (Edit: Jaha, såg nu att du använt din GR-D III.)"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fin bild på den skruvade överkroppen, Johan. Är själv lite nyfiken på det med undervattensbilder. Lockande att kunna gör som du gjort här, ta en bild i vattenytan på det ovanför vattnet. Har du skaffat en undervattenskamera, eller bara ett vattenskydd för en av dina "gamla" kameror? (Edit: Jaha, såg nu att du använt din GR-D III.)