Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

Vilse i blåbärsskogen


Ricoh GR-D II (Obeskuren, från DNG) Macro är inte min grej - men ibland kan jag inte låta bli ;-)

Numera bor vi per definition på landet (men bara 7 km från staden ;-) - trots det så tar vi ofta bilen för att köra iväg och gå i skogen...


Ricoh GR-D II (Obeskuren, från DNG) Man blir kladdig av att plocka blåbär....

Varför? Vi är väl inbitna stadsmänniskor och skogen runt vårt hus saknar stigar - det krävs allväderstövlar och machete för att ta sig fram ;-) Så vi tar bilen till Stadsskogen som är anpassad för människor med uppmärkta och välpreparerade gångstigar. Men bäst av allt - om man avviker en smula från stigarna så finns det gott om bär - även i Stadsskogen!


Ricoh GR-D II (Obeskuren, s/v-konverterad från DNG)

Men det är nog dags att utforska skogen runtomkring, vi gjorde några expeditioner i vintras (lättare att ta sig fram då) - måste bara inskaffa rätt utrustning inkl GPS, machete, pepparspray (mot björnar), fyrhjuling, osv, osv ;-)

Inlagt 2009-08-22 16:35 | Läst 6906 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
"Din GR-D II imponerar (hehe, det är ju som vi vet kameran som tar bilderna, inte fotografen :-). Jag har för mig att den GR D III är på gång. Hade jag kovan så skulle jag köpa en själv."


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Din GR-D II imponerar (hehe, det är ju som vi vet kameran som tar bilderna, inte fotografen :-). Jag har för mig att den GR D III är på gång. Hade jag kovan så skulle jag köpa en själv.