Lite prylar, lite text och alltid bilder

Vägen hem del 2 - kattjäveln!

I del 1 skrev jag om skuggor och ljus och sånt finns det förstås här också, men det här är ett helt annat motiv som intresserar helt andra människor, så jag valde att förskona de som inte gillar kattbilder från dessa bilder :)

Nony är lite som en hund när jag kommer hem, han hör att jag kommer och då ska han hälsa och gosa. Eller ... egentligen är första reaktionen att skutta in i vardagsrummet, hoppa upp på en puff och tigga godis, men det är ju också en form av hälsning.

Om jag går ut på tomten hänger han gärna med för att se vad jag tänker göra för skoj, eller så har han insett att jag går ut på tomten för att fotografera honom, och följer med bara för att visa sin goda vilja och sedan få godis (även om jag aldrig har med mig något godis ut).

Det finns förvisso gott om godis också ute på tomten, men de flyger oftast för högt. Ibland gör de dock tyvärr inte det, och då händer det att det (tidigare) flygande godiset tas med in i huset och visas upp - ibland fortfarande med vissa livstecken ...

Efter de här fyra bilderna (och några till som inte var värda att visa) knallade både jag och kattjäveln in igen, tämligen nöjda med dagens insats (bilderna i det här inlägget togs under en tidsperiod på ungefär fem minuter) :)

När vi kom in fick han lite godis ...

Hadet!

Inlagt 2014-04-14 22:47 | Läst 11406 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder på kattjäveln.
Må gott
/Hans-Åke
Svar från Anders F. Eriksson 2014-04-14 22:55
Tack Hans-Åke, och detsamma :)
Det är en fin jävla katt du har! :)
Svar från Anders F. Eriksson 2014-04-15 00:06
Ja, han är fin (utom klockan fyra på morgonen när han har tråkigt och sitter och skriker, eller när man låst in sig på muggen och han sitter och skriker för att dörren är stängd) :)

Men jo, på det hela taget tycker vi mycket om kattjäveln :)
Gillar din humoristiska berättelse om kattjäveln med fina bilder. Är näst säker på att han lindat dig kring tassen och att han lärt dig att dyrka honom och göra allt för att behaga honom. Sånt är dom nämligen väldigt bra på.
M.v.h. Nilla
Svar från Anders F. Eriksson 2014-04-15 06:46
Du menar alltså att det skulle varit han som släpade med mig på fem minuters godispromenad, och inte jag som tog med honom på fotopromenad? Stämmer nog utmärkt :)
Fotomodeller ska naturligtvis ha arvode för sin insats även om det kommer i form av godis. Fin fotomodell har du i alla fall, jag kanske ska försöka fånga in grannens katt som fotomodell nästa gång då den är inne på vår tomt för jakt. Tråkigt då den tar de flygande godiset men det har den kanske blivit botad från för senaste gången det hände hade den inte räknat med att vi hade hundbesök här. Kn bara säga att katten, som heter Doris Day, var väldigt duktig på att klättra i träd.
Ni gjorde en fin insatts båda två och er katt ser väldigt fin ut på bild!
Undrar om gubbjäveln har med sig nåt godis? Annars kan han glömma poseringen.
Gillar inte riktigt ditt ordval om detta högt stående djur. .
Men jag ser mellan raderna att det är skrivet med kärlek.
Så jag förlåter dig. Bästa hälsningar Smokey och Leida Kung och drottning över Mantorpsdjungeln.
Din katt kan verkligen konsten att posera och det är klart att han ska få betalt :). Fint fotat.
åhh vilken gullig katt.
Vilka fantastiskt fina ögon din kattjävel har! =)
Ha det så bra!
Jädrans vilken fin kattjävel :)