Lite prylar, lite text och alltid bilder

42/100 Årets Julklapp!

Nu är det väl lite fel tid på året att svamla om årets julklapp, kanske en del av er (med viss rätta) tycker. Det må så vara, men bilden föreställer vad som blev årets julklapp 2013 (fast jag köpte min innan dess). Som med mycket annat som blivit årets julklapp är råsaftcentrifugen något som många har men sällan använder. Min har stått still rätt så länge, men nu låter jag den stå framme så den kommer till användning oftare.

Det går åt en hel del frukt och grönsaker för att få till lite juice. På bilden är det två kilo morötter, två äpplen och en bit ingefära. Det gav knappt en liter juice. Å andra sidan kostar Brämhults morotsjuice nästan 40:- för 750ml, så det blir ändå billigare att göra egen. Dessutom tycker jag det bli godare med lite äpple och ingefära än med bara morötter :)

Ha det gott!

Inlagt 2016-04-11 21:39 | Läst 8182 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Ännu en julklapp jag inte fått :-)
Kanske kan köra hela middagen i den när man är gammal o tandlös?! Må fint, LO