Lite prylar, lite text och alltid bilder

Två tusen spänn för världens sämsta porträttbild!

För ett tag sedan fick jag den här förskräckliga porträttbilden av mig själv i brevlådan, tillsammans med ett brev jag skulle skriva under och acceptera att betala 2000:- för den.

Den lilla bilden uppe till höger är jag vid tillfället, och trots skägg och backspegel tyckte de elaka människorna som skickade bilden att det var likt min körkortsbild.

Var liksom svårt att neka i det läget, så det är väl bara att betala och se glad ut.

Tyvärr har jag inte någon bättre bild av mig själv att bjuda på, men ni kan åtminstone få se en bättre bild av min pyttelilla bil (som uppenbarligen kan köras för fort trots sin storlek) :)

/afe (som brukar hålla koll på farten)

Inlagt 2012-02-29 22:37 | Läst 9951 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det var ett dyrt porträtt - det hade du kunnat fixat betydligt billigare själv ;-)
Svar från Anders F. Eriksson 2012-02-29 22:49
Körkortsbilden på det utgångna kortet gjorde jag själv, fast när det var dags att förnya nu orkade jag inte eftersom jag inte har någon skrivare ...
Man måste ha en viss IQ för att slippa böter :-)
mvh
Kjell
Svar från Anders F. Eriksson 2012-02-29 23:51
Inte min IQ uppenbarligen ...
beetle 2012-03-01 00:03
Ta inte illa upp! Toyota IQ heter väl bilen??? verkar vara en superb bil, skulle gärna villja ha en!
Svar från Anders F. Eriksson 2012-03-01 09:35
Ingen fara - jag menade att med min IQ-bil slipper man uppenbarligen inte böter :)
Att en så liten bil kan köra så fort. Jag hade inte fått in kameraväskan i den.
Svar från Anders F. Eriksson 2012-02-29 23:50
Det går att hälla i förvånansvärt mycket pryttlar i baken på den (eller en passagerare) :)
Surt sa räven,, Va med om detta för ett tag sedan då jag nästan klarade mig från Halmstad till Östersund, men strax innan vi va framme på morgonkvisten, va ngn ofin att ta ett porträtt av mig sittande halvsovande vid ratten, det kunde omöjligt vara jag, tyckte både jag och min kära fru (som inte kände igen mig som den hon träffade för ett antal år sedan) men allt annat stämde ju så det va nog på riktigt,, Kan tänka mig att dom har det riktigt kul, när dom sitter där och går igenom alla dessa porträtt,,
För övrigt tror jag att i alla fall jag, trycker ner gasen mer i botten ju närmare mitt mål jag kommer och ju tröttare jag är:=) Ha det gott,,
Svar från Anders F. Eriksson 2012-03-01 14:59
Jag brukar vara noga med att följa fartbegränsningarna, och har en GPS som hjälper mig göra det. På just det här stället (Hjulstabron) är det dock en väldigt snabb sänkning från 90 till 70 till 50, och om man inte bromsar kommer man inte ner till 50 i tid. Tror kameran ligger på plats 30 eller så på listan över de som tar flest fortkörare.

Man kan ju önska att man skulle ändrat utseende mer på de nästan tio år som gått sedan körkortsbilden så de inte känner igen en, men så väl är det inte :)