Lite prylar, lite text och alltid bilder

Bonuskatten som blev till Lakrits

Den svarte katten som bevistat oss de senaste veckorna visade sig inte höra hemma i något av stallen. Här om dagen saknade vi honom, eftersom han varje dag dykt upp och gosat och käkat, och då hade min kusin hittat ett inlägg på Facebook om en försvunnen katt som plötsligt var hemma :)

Det visade sig att Bonus egentligen heter Lakrits och bor någon km härifrån eller så, och han har gett sig ut på strövtåg förut. Nu skulle hans egentliga Matte och Husse flytta, och då dök han upp utanför deras hus här om kvällen.

Enligt uppgift har han varit väldans sur och jamat och haft sig för att han inte får springa omkring mellan alla sina hus, men nu är han äntligen till rätta och vi kommer sakna honom!

Inlagt 2018-07-31 22:05 | Läst 4542 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
En solskenshistoria med andra ord.
Kanske en solkatt.
Förstår att ni kommer att sakna honom. Katter är personligheter.
/ulla
Härlig bild på ett vackert djur. Katter har mkt av oberoende och stolthet i sig, samtidigt är dom också snabba att byta mellan action och lojhet, avundsvärt, eller i alla fall efterföljansvärt!/ Björn T
En riktig liten Puma, ser så välskött o fin ut! Hils, LO
Där ser man. Hankatt skriver du, är han okastrerad samt utekatt är det ganska vanligt att de ger sig iväg när de förr eller senare inte kan hävda sitt hemma-revir.

Vi blev med grannens fina Skogskatt när de skaffade en bråkig ungkatt. Det gillad han inte utan skulle enträget uppvakta oss och efter många om och men flyttade han in:)

/Stephan