Lite prylar, lite text och alltid bilder

Glöm inte vardagsdokumentationen!

Gårdagens blogginlägg berörde något jag tycker är viktigt, och uppenbarligen är jag inte ensam om det med tanke på reaktionerna. Dagens inlägg är mycket mer lättsmält, och mest bara för att jag tyckte det var kul :)

Efter jobbet idag roade sig somliga av mina kollegor med att försöka få loss en gaffeltruck som körts där den inte borde körts. Efter mycket slit fick de loss den!

Jag hjälpte till genom att dokumentera hela händelsen med min kamera :)

Ha en trevlig helg, och ta inte saker och ting så himla allvarligt!

Inlagt 2017-09-15 21:15 | Läst 7764 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Det har du rätt i Anders. Vi är också några som gör det regelbundet. Jag gör det speciellt på sommaren, där jag kan komma ud på min handikappskoter. Bland annat har jag dokumenterat renoveringen av vårt torg här i Roskilde,
Det verkar som om man hade kul och du kom lätt över det :-)
Vänliga hälsningar från Erik / DK.
Tack Anders,
ditt inlägg gjorde att jag till slut gjorde den där promenaden i mitt närområde som jag tänkt göra så länge men inte fått till. Det händer mycket i Knivsta och när Torbjörn inte längre bor kvar och dokumenterar känner jag lite press att jag borde ta en del bilder och ha koll på läget. Kvinnlig eller manlig fotograf spelar nog inte så stor roll i detta fall.
Hälsningar Lena
Precis Anders, jag gör ju mina Finspångsbloggar ibland, tänker nog som du tror jag. Kul serie!/ Björn T