Lite prylar, lite text och alltid bilder

Halvfeta katter? Sånt fotograferar väl inga riktiga fotografer, eller?

Som en av gruppvärdarna i Gatufotogruppen har jag lyckats skapa en liten storm, vilket bland annat resulterade i ett blogginlägg där jag pekas ut som en tämligen inkompetent fotograf som inte gör så mycket annat än att då och då publicerar bilder av min halvfeta katt. Uppenbarligen är det inte så "fint" att fotografera husdjur (och särskilt inte då om de är halvfeta, vilket i och för sig Nony inte är).

Bara för det får ni en dagsfärsk bild av Nony att gotta er i. Jag väljer att inte skriva några namn i vare sig rubrik eller text, men berörda parter vet vilka de är. Till er vill jag också förtydliga att mitt gatufotointresse är genuint, och jag tänker inte lämna gruppen bara för att ni försöker göra förringa mig offentligt.

Jag tänker fortsätta försöka göra bra gatufoto efter bästa förmåga, och jag vet att jag har erfarenheten och kunnandet som krävs för att då och då få till en riktigt bra bild. Att jag också fotograferar katter har liksom inte med saken att göra ;)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Inlagt 2017-08-18 21:45 | Läst 10106 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.





(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
He he, det verkar finnas nån slags 'besserwisser-kränk-attityd' hos en del 'gatufotare', låter som det inte finns utrymme för tolerans och mångfald.. konstigt! Är själv inte med i nån grupp, men jag fotar gärna på 'gatan' ändå.. Gillar din coola katt! Tycker den är väldigt lik den tecknade katten 'Gustaf'.. Fortsätt fota den!
Hälsn!
Att dom bara orkar!! Plåta på med dina goa katter och annat..
Mv/Gunte..
2017-08-18 23:49   Per Danielsson
Kattjäveln är rätt så fotogenisk så varför inte fortsätta att fotografera den (honom, henne?)?
Visst är det märkligt att man själv känner sig lite för mer än andra. Kanske att man genom åren har varit med. Här är väl ett typiskt exempel när jag vill göra Anders fånig för att han vill fota sin katt som i stort sätt alla vill på fotosidan..både tjejer och killar som vill gulla. . Katten är ju jättegullig.
Förlåt Anders Din katt är jättego.
/ Bengt H.
Jättefinkatt. Fin bild. Jag ser gärna fler kattfoton
/Ulla
Det är alltid en fördel att inte vara lättkränkt, Kör på! Du gör helt rätt.
Gatufotogruppen måste vara den mest kompletta samling av surgubbar som finns på svenska internet. Det är i och för sig en utmärkande egenskap, men inget som drar publik. Jag har låtit gruppen falla i glömska för länge sedan, det är mer givande att läsa bloggar. Till exempel din :)

Ha det gott! /Thomas