Lite prylar, lite text och alltid bilder

Idag roade jag mig i Upplands Väsby!

Förra helgen var det Skanisloppet i Uppsala, och idag Roslagsvåren med start i Väsby. Den här gången var det inte klubben (Östra Aros MCK) som var ordonnanser, utan jag vänsterprasslade med Stockholmsföretaget Skandinaviska MC-Event som också sysslar med den typen av uppdrag.

Till höger ser vi Olle som skulle skjutsa en fotograf (fast inte han som fotograferar i bilden)

Det här är däremot den fotografen

Hoke ser skeptisk ut (antingen till min lilla Sonykamera, Bumsen eller både och ...

Björn, Lotta, Christer och Hoke

Jag hade en riktigt kul dag i precis lagom bra väder (om än stundom lite väl varmt med alla kläder). En bonde i traktor skällde på mig för att cyklisterna borde ta hänsyn till vanligt folk (som vill köra sina traktorer på vägarna just när cyklarna passerar). En cyklist blev hämtad med ambulanshelikopter efter att ha kört ihop med andra cyklister i samma grupp, men som jag förstod det visade det sig inte vara så allvarligt. På det hela taget en riktigt bra dag!

Inför dagen fick jag hjälp av klubbkamraterna Jonnie och Roger att montera blixtljus på Bumsen, så jag syntes förhoppningsvis lite bättre när jag försökte få mötande bilister att visa hänsyn. Här är en klart nördig liten filmsnutt med ljusen :)

Ha det gott!

Inlagt 2016-05-22 21:06 | Läst 8596 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hoke har ju flera rejäla Eos-1:or, så inte konstigt att han är skeptisk till din leksakskamera ;)
Svar från Anders F. Eriksson 2016-05-23 20:02
Har du lurat på honom ditt gamla slutkörda skrot? ;)
Hej Anders,
Roligt med bild från Roslagsvåren och skönt att de har eskort numera. Själv var jag med på 90-talet i Fredrikshof och arrangerade loppet på den tiden. Det händer lätt incidenter när det är många cyklar på allmänna vägar. Jag gissar att deltagarantalet har ökat en hel del de senaste åren med det ökade intresset hos Stockholmare att ta sig fram för egen maskin.
Svar från Anders F. Eriksson 2016-06-02 20:44
Ja, det var runt 1000 cyklister tror jag (och nio mc).