Lite prylar, lite text och alltid bilder

Jag har inte alltid varit stor och tjock :)

Råkade snubbla in på den här bilden av mig själv, tagen på fotoavdelningen för Sala Allehanda nån gång i början av 90-talet. Jag minns tyvärr inte vem som tog bilden, men har något svagt minne av att det var tidningens tecknare som höll i avtryckaren, och om det var så hoppas jag att JEP inte kräver skadestånd :) ..

Det där med uppkavlade ärmar och tröjan är kanske inte så vackert, men jag måste nog erkänna att jag själv såg bättre ut då :)

Det finns inte så mycket att hämta i EXIF för den här bilden, men jag tror den gjordes med Nikon F4, 35-70/2,8 och TMAX 400 :)

Inlagt 2013-01-18 00:34 | Läst 6454 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Vet hur det känns :)

Jag ser nog inte sådär väldigt överviktig ut, men jag vägde 58 kg år 1998 vilket var undervikt. Sedan gjorde jag lumpen och vägde 68 kg när jag muckade. Allt var ju muskler. Ett år senare vägde jag 75 kg.. alla muskler borta... osv. Nu väger jag över 80 och är 1,73 meter kort :)

Det är nog till att börja träna för min del.
Svar från Anders F. Eriksson 2013-01-18 01:36
Du har nog kommit lindrigt undan, men ja- ungefär så hänger det ihop. Jag var på väg att bli yrkesofficer, och det sket sig, men jag fortsatte äta i den takt som krävdes då :)

Det skiljer nog 50 Kg mellan min profilbild och bilden i det här inlägget ...
Norpan 2013-01-18 01:49
Ja, nog är det hyfsat lindrigt för min del, men det är nog på väg åt ett farligt håll om jag inte gör något åt det.

Jag unnar mig för mycket skräp och för mycket sittande helt enkelt.
Lustigt hur olika vi är själv kan jag äta och dricka ganska mycket hela tiden men vikten är och verkar stanna på samma låga vikt hela tiden. En förklaring kan vara att jag rör mig mycket när jag jobbar. Du får ta längre och snabbare fotopromenader när vädret är bra så försvinner några kilon! Ha en fin helg! mvh Danne
Vikten är av mindre betydelse så länge man mår bra! =)
Ha en fin helg!
Men blicken är den samma! :-) Sist jag rensade ur en gammal klädkartong hittade jag tröjjor från typ -92. Då vägde jag 10kg mindre än nu men tröjjorna är verkligen XXXL på mig nu också och en favvo återanvänds flitigt. Snacka om att modet är mer slimmat nu.
Trevlig helg!
ewa