Lite prylar, lite text och alltid bilder

Kattjävel i höstsol och gamla bilder

Idag fotograferade jag Nony när han var ute och njöt i höstsolen och spanade efter fåglar (middag).

Jag konstaterade också att mitt bildarkiv i Lightroom sträcker sig tillbaks till 2005, så jag startade en uppföljare till den populära forumtråden "På dagen för ett år sedan", fast nu med bilder som togs på dagen för tio år sedan. Får se om någon nappar ... http://www.fotosidan.se/forum/showthread.php?threadid=164533

Bilderna jag lade upp i tråden är dessa som jag tog strax utanför Uppsala med den då helt nya Canon EOS 5D. Uppenbarligen var jag då inne på det här med "skakbilder".

Ha en go och trevlig helg!

Inlagt 2015-10-16 15:05 | Läst 11091 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Mysig katt - den där Nony!
Svar från Anders F. Eriksson 2015-10-16 15:56
Ja, och han är lättfotograferad eftersom han kommer och vill vara med så fort han hör att jag är ute med kameran på tomten :)
Inte kattjävel nej den är fin..
Skall kika på det....
Gun-Inger
Svar från Anders F. Eriksson 2015-10-16 16:30
Kattjävel är ett mycket kärleksfullt begrepp, och han är jättefin :)
Gun-Inger Arvidsson 2015-10-16 16:37
Gissade det hi hi
Jag gissar att det inte alls är en kttjävel du har, utan en linslus. En fin sådan, klappa från mig. Fast jag inser när jag ser blicken att det där är en katt som inte tar emot en klapp från vem som helst.