Lite prylar, lite text och alltid bilder

På tur med gubbarna och en mobilkamera

Den här veckan har jag hemester, och då jag inte hade något bättre för mig hängde jag med gubbarna i MC-klubben (Östra Aros MCK) på en liten kulturtur då vi besökte en gammal kvarn/sågverk, Wiks Slott och Biskops Arnö. För närvarande äger jag ingen "riktig" kamera, utan får klara mig med mobilen - en Samsung S20 Ultra.

Jag har använt Samsungs egna kameraapp och sedan redigerat bilderna i Apple Photos i datorn. Förmodligen hade jag kunnat få ett bättre resultat om jag använt råformat, men jag gjorde det så enkelt som möjligt för mig och det blev helt ok tycker jag.

Om någon skulle vara intresserad har jag efter kameraförsäljningen två Godox V860ii med två extra batterier och XPro-sändare för Fuji till salu för 3000:- för hela paketet :)

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Inlagt 2020-07-15 17:58 | Läst 5090 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Men en tur på hojen i den uppländska spenaten kan väl aldrig vara fel.
Ha det gott. /Gunnar S
Häftiga bilder för att vara mobiltelefon! Men S20 Ultra har väl allt från ultra wide till tele. Testa LR Mobile appen. Den tar bra DNG råfiler.

Trodde du skulle köpa X-Pro3 som vi talade om i höstas, men det blev inget?