Lite prylar, lite text och alltid bilder

Tittat för djupt i glaset?

I en kommentar till dagens tidigare blogginlägg fick jag höra att jag kanske tittat för djupt i glaset, så jag tänkte att jag gör det igen - fast denna gång i ett glas som inte är fullt så djupt (ett Whiskyglas från Ittala).

Ittala

Den här är också fotograferad med en iPhone, men all efterbehandling är gjord i Lightroom 4. Den fåniga inbyggda "blixten" användes för fotograferingen.

För övrigt tycker jag det vore kul om det var enklare att blogga på FS direkt från en iPhone eller iPad. Som det är nu går det ju inte att ladda upp bilderna direkt (fast i det här fallet hade det inte hjälpt eftersom jag gjort massor i Lightroom) ...

Inlagt 2012-03-20 21:19 | Läst 7823 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?