Lite prylar, lite text och alltid bilder

Visst är det kul med sociala medier?

Jag är med i många, bland annat fotosidan, facebook, flickr och annat. Alla har olika regler v som är med ibland får känna av, men oftast inte. För något år sedan blev jag utslängd från en av de största gafufotogrupperna på fejjan, lite oklart varför, men det hade nog att göra med att jag tyckte det tilläts en del som jag inte tyckte hörde hemma. Ok no loss, jag kan visa bilder annorstädes...

Jag var med i gruppen Intryck, Avtryck etc... men där fick jag heller inte vara med längre. Eller jo, jag gick ur gruppen då jag tyckte reglerna tolkades märkligt, och när jag försökte gå med igen var jag inte önskvärd längre (jag anklagades t.o.m. för att mobba gruppvärden).

Fånigast hittills råkade jag dock ut för idag - jag kör en KTM 1290 Super Adventure, och var med i en FB-grupp där vi diskuterar för- och nackdelar med hojen, visar bilder av våra modifikationer och annat. Jag monterade en telefonhållare på min, postade en bild av hållaren med en pokemon, och vips var jaq borta - det trots att det faktiskt var en fysisk pokemon (ett gosedjur). Jag hade uppenbarligen missat en regel ...

Jag är moderator på FS, men folk är fan inte kloka !!!!

/ha det!

Ni får en till bild som illustrerar avsaknaden av klokhet - hur svårt är det att se att bara ett av fordonen parkerat rätt här? :)

Inlagt 2016-07-26 00:58 | Läst 3874 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Jan Jörnmark slängde ut mig från en FB-grupp när jag hade synpunkter på vad som var intressanta övergivna objekt. Ingen obekväm diskussion där inte! :-)
Är tydligen rätt osocial själv eftersom jag har viktigare saker att göra än att hänga på en hopen sidor..
Räcker gott med FS...
Bli nu inte put för parkeringsproblemet ;)
Mv/G
Tänk om den elake moderatorn på FS slänger ut dig härifrån för Pokemon-bilden? Man vet ju aldrig, kan bryta mot någon regel någonstans :-)
Svar från Anders F. Eriksson 2016-07-26 19:56
Hehe, risken finns förstås :)
Har du bytt din BMW mot en "grussmiskare?
Svar från Anders F. Eriksson 2016-07-27 20:14
Japp (och den är riktigt rolig på både grus och asfalt).