Lite prylar, lite text och alltid bilder

Visst snöade det lite i morse, men det stoppar inte en Bumse!

Jag ska dock erkänna att jag inte har mer än några kilometer till jobbet, medan kollegan som kör den gulsvarta Bumsen kör från Västerås till Uppsala. Han tycker inte det är såå kul när han måste skrapa is från sadeln på morgonen :)

Ha det!

Inlagt 2016-04-27 20:04 | Läst 10424 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Det är just den tiden nu, lite fram och tillbaka;) Du får rapportera från nya jobbet, har ni sålt många Africa Twin?

/Stephan
Svar från Anders F. Eriksson 2016-04-27 20:27
Det har sålts några stycken tror jag (typ alla vi fick utom en).
Och jag som trodde jag skulle få se fina kattbilder... =)
Svar från Anders F. Eriksson 2016-04-27 22:56
Det kommer, men Nony gillar inte Bumsen :)
Säkert friskt att sätta sig påmc:n när det är minusgrader. Bilar har värme i sitsen, hur är det med bumsar?/ Björn T
Svar från Anders F. Eriksson 2016-04-28 19:24
Min har det inte, men till nyare BMW (och andra) finns det som tillval. Jag har i alla fall handtagsvärme, och det gör stor skillnad. Fötterna är inga problem, då det blir varmt och gott från de utstickande cylindrarna :)
Han får skaffa en sån där BMW MC med tak.