Lite prylar, lite text och alltid bilder

XX/100 Avrostning och slut med #blogg100

Jag insåg för några dagar sedan att jag inte kommer att ha tid och ork om jag börjar jobba heltid, så jag ger tyvärr upp den utmaningen. Det var dock nyttigt och kul att vara med, och det blev ändå totalt ett 50-tal inlägg :)

Idag var jag med som funktionär på SMC Uppsalas första avrostning vid bilprovningen i Fyrislund. Det var 60 anmälda deltagare, men jag tror det bara var 38 som dök upp. SMHI hade utlovat en hel del regn, och en hel del regn blev det.

Jag tror ändå deltagarna var nöjda och glada (utom den stackars tjej som ramlade och gjorde illa knät, och ägaren till den MC som blev påbackad av en bil). Dagen avslutades med tourning till Östra Aros Motorcykelklubbs stuga i Stångby strax utanför Uppsala, och då hade det slutat regna!

Förevisning av stor Bumse

Säkerhetsbesiktning av deltagarnas hojar

Peter förklarar hur man kör rakt och jättesakta

Serpentinbana i förgrunden och "fyrklöver" i bakgrunden

Smal och långsam bana

Balansera på planka (utan planka)

Ankomst till klubbstugan och den efterlängtade korven!

Ha det gott!

Inlagt 2016-04-17 16:32 | Läst 9238 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jag började jobba halvtid för två veckor sen efter en längre heltidssjukskrivning, andra försöket. Gick inte så bra att gå upp i arbetstid förra gången men tänker kämpa vidare, får ta det lite lugnare bara (om det går)
Tänkte på dig och hojjen, vill du/ni ha en fin resa ska ni åka ut till Blidö, Furusundsvägen (sju strömmars väg) är kurvig och fin och med ett vackert landskap. Kaffe med tilltugg bjuder jag så klart på!!

Kenneth
Svar från Anders Eriksson 2016-04-17 18:54
Det låter som en plan att ta sig till Blidö någon lämplig helg med fint väder :)