Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

Obamicon Me - über coolt!Om du har tröttnat på att trixa med dina ikoner i Photoshop samtidigt som du tycker att Shepard Fairey's "Hope" poster föreställande Barack Obaman är höjden av estetik - då är sajten http://obamiconme.pastemagazine.com/ absolut något för dig ;-)

En kollega tipsade mig om den idag och nu har jag tillbringat halva kvällren med att leka med min nya profilbild (som min dotter tog på mig för någon vecka sedan :)
Roligt, nördigt och ganska nyggt - eller?Dottern, numera fem år, direkt efter hon tagit bilden på mig, med Ricoh GR-D II:an, vilken till slut blev profilbilden ovan. Och såklart så tog jag bilden på henne med M8:an och 28mm - DOGMA ;-)

Inlagt 2009-07-17 23:20 | Läst 8657 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
"Jösses vilken strut du/hon har på GR-DII:an ;-). Jag har inte stört mig (så) mycket på motljusproblem. Har tänkt att det får vara en del av plåtandet. Däremot går jag aktivt och förtränger en impuls att inhandla en extern sökare. /VW"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jösses vilken strut du/hon har på GR-DII:an ;-). Jag har inte stört mig (så) mycket på motljusproblem. Har tänkt att det får vara en del av plåtandet. Däremot går jag aktivt och förtränger en impuls att inhandla en extern sökare.
/VW