Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Gesällen/Flytt av trädgårdsmöbler?

Kommer sommartid att bli evig tid? Eller vintertid? Kommer tidsomställningen att avvecklas? Ja, om det tvistar de lärde för närvarande. På högsta EU-nivå. Jag antar att beslut i frågan kommer att dröja och att vi får ställa tillbaka klockorna sista söndagen i oktober. För att hålla koll på om man ska flytta fram, eller tillbaka, klockan görs ofta en liknelse med trädgårdsmöbler. Man tar fram möblerna på sommaren och tar tillbaka dem på hösten. Om EU nu kan bestämma sig kanske vi i fortsättningen slipper flytta trädgårdsmöblerna fram och tillbaka. I tanken d.v.s.

Bilden ovan är tagen vid Fyren i Norrsundet. Fyren är ett gammalt danspalats men numera en samlingslokal för en massa aktiviteter. Vi hade sångövning med kören i dag och efteråt stannade jag en stund och tog lite bilder. Grått och murrigt ljus i dag och jag har lagt på lite extra exponering. Man måste hjälpa fram det lilla ljus som ändå finns där.

På återseende

Torbjörn

Inlagt 2018-10-17 19:02 | Läst 2244 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Ja, jag hoppas på sommartid året runt, allt annat vore ett 'nerköp'.. Känns skönare att solen går ner 15:50 istället för 14:50 fram i December.. Den där timmen har jag ingen nytta av på morgonen! Här sprack det upp på eftermiddagen och det blev 'Brittsommar' igen..
Hälsn!