Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Klickbildningar på bloggen

Vad är det vi håller på med på bloggen? Klickbildningar är svaret. Ta utmaningen "Min bästa bild för 2009"  t ex. Någon börjar med att utmana sina kompisar. De i sin tur utmanar sina kompisar, som i sin tur utmanar......Kedjan är i gång och klickbildningarna likaså. Nu är det ytterligare en utmaning på gång - "Naturbild med kort skärpedjup" - bland kompisar och vänner. Jag tycker ni kan sköta det här privat och inte på FS. Utmaningar ska naturligtvis rikta sig till alla på FS. Precis vad Anna Ulmestrand gjorde.

 

 

 

 

På återseende

/Torbjörn

 

Inlagt 2010-02-08 20:43 | Läst 4468 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
tack för informationen
jag visste inte att det går till så här
/inger
Svar från pic-tor 2010-02-09 17:40
Hej Inger. Jag tycker det är trist när några på FS klickar ihop sig och gör privata grejer som inte övriga på FS inbjuds att delta i.
Klickbildning. Det kan ligga en del i det du säger. Själv är jag dock inte så kunnig inom området.

Men just nu så har jag klickat upp din bild ett antal gånger bara för jag inte kan låta bli... en annan form av klickbildning kanske ?
Svar från pic-tor 2010-02-09 17:33
Hej Ingela. Eftersom det här är en fotoblogg så tycker jag att man ska illustrera sina bloggar med minst ett foto. I det här fallet blev det två gamla mjölkkrukor fotade på Biskops Arnö. Det här är ju ingen jätteviktig fråga naturligtvis men jag tycker det är trist att man genom det här förfarandet skapar en privat sfär där enskilda medlemmar bestämmer vilka som får vara med. Jag anser att allt på FS ska vara öppet för alla medlemmar.
Hej Nils. Jag kan kanske till vis del hålla med dig. Om du tar de olika intressegrupperna t ex så kan ju vem som helst på FS ansöka om att få vara med. Utmaningen "Min bästa bild 2009" vänder sig inte till alla på FS utan till kompisar mm. På något vis har man då snävat in vilka som får vara med. Jag tycker att ett sådant här tema är så allmängiltigt att det borde ha riktat sig till alla på FS. Det skulle väl inte vara särskilt kul för övriga på FS om jag utmanade enbart mina kusiner i "Bästa fotbollsbilden" t ex.
Förmodligen skulle det vara väldigt många andra som också skulle vilja vara med.