Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Lite kringbilder från Dagnys fotofika

Det mesta har redan sagts och visats från Dagnys terminsavslutning på Katalin i Uppsala så här kommer i stället en del kringbilder från den sköna kvällen. Nu var det ju inte bara fotofikagänget som hängde där utan det var många som satt runt borden den här fina kvällen. Det finns nog ett uppdämt behov hos många, efter den dåliga inledningen av sommaren, att få sitta ute en fin kväll tillsammans med andra.

På solsidan var det stundtals rejält motljus så fram med motljusskyddet

Vid borden är det rökförbud så de röksugna får gå bort en bit

Allvarlig ung man

En stor stark kan betyda fler saker

En yrvaken bild, Nexen hade inte vaknat till ordentligt

Den här kvällen hade jag Nex 5N + kitzoomen med mig. Jag tycker zoomen är helt OK och inte alls så dålig som vissa gör gällande. Nexen är en aning senfärdig att komma igång när man slår på den. När jag tog sista bilden hade jag precis satt på den och exponeringen hängde inte riktigt med med kraftig överexponering som följd. AF var inte heller riktigt alert. Trots detta tycker jag att bilden är helt OK. Det känns skönt att konstatera att det trots teknikens framsteg fortfarande kommer an på dig om bilderna blir bra eller inte.

På återseende

/Torbjörn

Inlagt 2012-06-29 20:48 | Läst 4101 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Sköna bilder, som vanligt Tobbe. En sån där Canon 50D med Sigma 24-70 1:2,8 och batteripack har ju jag med :-)
Svar från pic-tor 2012-06-29 21:15
Tack Per. Jag tror att det där är din kamera för den låg åt ditt håll :).

/Torbjörn
Otten 2012-06-29 21:22
Första bilden är på nya deltagaren Malcolm. Och klart det är min apparat, :-)
Du är vaken med kameran :)
Fina bilder ovetande krogbesökare, toppen bra :)
Kram
Svar från pic-tor 2012-06-29 21:22
Man får inte försitta sådana här tillfällen när många människor samlas på ett ställe. Fast man i huvudsak är där för att umgås och prata med varandra. Tack Lena för trevlig kommentar.

/Torbjörn
Tobbe, jag tycker verkligen att du ska prata med Bibi Broström om att ha utställning där. Det vore helt sanslöst bra för dina fina bilder.
Kram
Svar från pic-tor 2012-07-02 12:04
Tack snälla Lena men jag vet inte om jag har något som passar att ställa ut på Broströms. Men jag ska ta mig en funderare under semestern. Tack så mycket för puffen :).

/Torbjörn
Schyssta bilder, gillar dina humoristiska kommentarer, mycke'.
Ha de' bäst//Kurre
Svar från pic-tor 2012-07-02 11:56
Tack så mycket Kurt. Kul att du gillar bilderna och texten.

Ha det gott
/Torbjörn
Helt rätt att fota andra nunor också. Dessa fotofikaansikten har vi ju sett flera gånger om... ;-) Glömde fråga förresten; ska du ha bilder på Planket i augusti? Dina bilder vore värdefulla där även i år.
Svar från pic-tor 2012-07-02 12:00
Lite omväxling skadar ju inte och vi börjar väl känna igen varandra nu vid det här laget :). Jag har i alla fall anmält mig till panket men har ännu inte bestämt vad jag ska sätta upp. Hoppas du också kommer med dina bilder. Tack för dina vänliga ord Rauni.

/Torbjörn