Bilder och berättelser från min resa genom livet.

En vanlig dag på stan

En helt vanlig dag strosar jag runt i Stockholm med min kamera. Jag har inte varit i staden på en tid och det känns lite "nymodigt". En skön känsla egentligen för man ser förhoppningsvis med nya fräscha ögon och inte med gamla och invanda. En helt vanlig dag var det väl egentligen inte för det pågick både Världens längsta bokbord på Drottninggatan och jätteloppis på Sergels torg. 

Jag hade Auguste Rodins Tänkaren i tankarna här


Som synes kan det bli lite spridda skurar när man strosar runt på stan. En helt vanlig dag – nästan.

På återseende

/Torbjörn

Inlagt 2012-08-23 11:29 | Läst 2909 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Loppis på torget verkar vara ett ställe att göra fynd på. Hur mycket gick bilen för? Är det en Cheva?
De där två där det ser ut som att den övre sitter och bara håller i pinnen verkar vara något nytt populärt bland gatuartister. Såg det även i Verona.
Fina bilder.
ztenlund 2012-08-23 11:53
Bilen är en Dodge Viper. 8 liters V10:a. :)
Svar från pic-tor 2012-08-24 12:52
Tack Margareta! Här var det enormt mycket att titta på och köpa också om man så ville. Men jag har vinden full med prylar som inte får plats i mitt nuvarande boende så jag tycker det är onödigt att knöka in ännu mer där uppe ;). Martin var så vänlig och inflikade vilken bil som var till salu. Jag stod ett bra tag och kollade in den här duon med "pinnen". Tänkte först se hur länge det dröjer innan mjölksyran gör sig påmind men förstod sedan hur det hela fungerade. Det är naturligtvis kläderna som döljer de bärande delarna i tricket. Jag antar att de hade liknande kläder i Verona också?

/Torbjörn
Svar från pic-tor 2012-08-24 13:03
@Martin

Det skulle vara intressant att få veta vad literpriset blev ;).

/Torbjörn
Fina bilder Torbjörn! Ibland är det bra att inte fota det man brukar och sedan återvända med lite nya ögon! Så har jag gjort med mossorna i sommar! Får se om jag kan få till nåt annorlunda nu framåt hösten!
Ha en härlig dag!
Svar från pic-tor 2012-08-24 12:56
Tack Heléne! Man får beta av sina motivområden i någon slags cirkelgång för att inte tappa både lust och skärpa. Årstidernas växlingar ger ju också en hälsosam och bildmässig variation.

/Torbjörn
Sälja en Viper på loppis verkar lite udda :)
Svar från pic-tor 2012-08-24 12:59
Visst är det udda men "allting går att sälja med mördande reklam". Någon som sålde konserverad gröt såg jag däremot inte ;).

/Torbjörn
Som vanligt mycket fina bilder från dig! Snygga komp och vinklar.
Trevlig helg!
//ewa
Svar från pic-tor 2012-08-24 13:00
Tack så jättemycket Ewa!

Ha det gott
/Torbjörn