Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Gesällen/Händelser vid vatten. Ett pyttelitet projekt.

Det här inlägget har ingenting med författaren Kerstin Ekman att göra. Inte heller med hennes mycket läsvärda bok, vars titel jag snott till rubrik. Nej, det är mycket simplare än så. Jag är ute vid Gavleåns mynning (gamla hamnen) och fotograferar med film. Så plötsligt öppnar sig himlens alla portar och jag får skyndsamt söka skydd i en port. Vad ska jag göra under tiden som det öser ner? Jag bestämmer mig för att fotografera alla som passerar en lyktstolpe som är belägen snett framför mig där jag står i porten.

Upprepningar? Javisst. Fast det är olika människor som passerar förbi i regnet. Ljuset skiftar lite grand också.

Märkvärdigare än så är inte mitt pyttelilla projekt. Efter en stund upphör regnet och i samma stund också mitt projekt. Projekt är bra att ha tycker jag. Man skapar en samling där alla bilder har något gemensamt. Ett gemensamt tema.

På återseende

Torbjörn

Inlagt 2019-10-06 17:42 | Läst 330 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Det ser definitivt regnigt och blött ut. Och en smula grått, vilket det säkert var. Roligt att se att du är ute och går/ fotar, betyder att du kommer igen bra. Måste fråga, nätet som de stagade kärlen med, kunde de gå in och göra det via ngn ven, jag antar att hade du varit opererad i bröstkorgen hade du inte varit på benen än? Kul att höra av dig oavsett! Hälsningar/ Björn T
Svar från pic-tor   2019-10-06 22:15
De gick in via ljumsken i en artär. Allt gjordes därifrån. Jag är ute korta stunder men är fortfarande ganska trött. Tack Björn.
Svar från pic-tor   2019-10-07 08:05
PS. De här bilderna tog jag innan jag blev sjuk.
Bra ide, o det blev spännande bilder också, snyggt! Hälsn, LO
Svar från pic-tor   2019-10-06 22:16
Tack LO. Det blev en rolig halvtimme :).