Bilder och berättelser från min resa genom livet.

RGB efter bion

Jag såg den mycket sevärda dokumentären om Olof Palme i Uppsala i söndags. Efter filmen hade jag lite tid över innan tåget till Knivsta avgick så jag gick runt ett tag och fångade kvällens färger med min NEX-6. Det här är inga nattbilder utan bilderna är tagna vid halvfemtiden ca. Det blir ju fort mörkt nu så man behöver inte nattsudda för att ta "nattbilder". 

Jag ser fram emot lördagens Fotomässa i Älvsjö. Visst är det vansinnigt mycket prylar men man får sovra så gott det går. Jag hoppas få klämma lite på Sonys nya A99, än så länge dock oåtkomlig p g a priset. Det blir säkert en del intressanta föredrag och seminarier att lyssna på också, kanske även lite modellfotografering. Har inte kollat vilka som ställer ut men det brukar oftast vara intressanta utställningar på mässan. Sedan hoppas jag naturligtvis få träffa vänner från FS och annorstädes också. Lunch och kaffe ska jag också försöka peta in mellan besöken i montrarna. Det blir ett tufft dagsverke räknar jag med och det är med mycket trötta fötter jag sedan kommer att linka till stationen.

På återseende

/Torbjörn

Inlagt 2012-11-22 10:25 | Läst 2266 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Härligt färgglada bilder! Snyggt!
Ha det så kul på mässan!
Spännande med NEX-6:an..... Verkar ju greja kvadrater bra... :) Har du den nya och mindre motorzoomen till den?? //Peter
Spännande bilder! Visst är det bra att man kan ta nattbilder nästan mitt på dagen. :-)
Mässan blir nog jättespännande, ska också försöka ta mig dit på lördag, kanske vi ses.
Ha det fint!
Ewa