Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Vackra kvinnor

Vid ett besök i Båstad i somras mer eller mindre ramlade jag in på en mannekänguppvisning. Jag var där
 tillsammans med min son Kristoffer för att se på tennis. Efter ett tags tittande på tennis gick vi för att äta lunch och det var då jag observerade dessa vackra kvinnor på en scen nära matstället. Nu är jag inte så säker på om det verkligen handlade om en mannekänguppvisning. I alla fall så framträdde ett antal vackra damer på den här scenen och jag lyckades få några bilder innan nästa match började.

 

 

Kanske handlade det om den mest spännande frisyren? Vad tror ni?

 

På återseende

/Torbjörn

Inlagt 2011-02-08 22:51 | Läst 14827 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Strålande bilder!! Mina komplimanger! /Anna
Svar från pic-tor 2011-02-08 23:29
Tack så mycket Anna. Jag bugar och bockar :-).
Vilka underbara håruppsättningar med blommor och frukt (sic!). Kul idé som tema vid en modevisning och följdaktligen lite kul för fotografen också. Och joo, flickorna i alla åldrar är vackra förstås! Verkar som det var en trevlig visning, motsatsen till en "size zero"-visning med tonåriga modeller med kokain i kroppen!
Svar från pic-tor 2011-02-09 18:56
Visningen var väldigt trevlig med både unga och något äldre kvinnor. Vad de hade innanför västen frågade jag aldrig men jag hoppas att de var rena :-). Vackra var de i alla fall.
Då och då förekommer det modeuppvisning med fokus på makeup och hår. Snubblade in på en likande visning i Helsingborg när jag var där för gatufotografering. :-) Man känner igen typen av modevisning på att de har neutrala kläder på sig. För att leda uppmärksamhet till makeup och hår. :-) Ljuvliga sommarbilder!
Svar från pic-tor 2011-02-09 18:59
Förmodligen har du rätt Rei. Det här eventet ingick säkert i någon promotion av skönhetsmedel för kvinnor. Vad jag minns så var alla klädda i vitt. Tack för att du tittade in.