Lite prylar, lite text och alltid bilder

40/100 Regn, hagel och drivis!

Gasreglaget på min Bumse har varit trögt sedan jag köpte den i somras, men när jag härom dagen försökte mig på diverse avrostningsmanövrar ledsnade jag på att det var stört omöjligt att finjustera gasen. Jag är själv en usel mekaniker men som tur är har jag klubbkamrater med både erfarenhet och vilja, så jag åkte hem till Roger och Jonnie i Åkerlänna där jag fick hjälp att ge gasvajern lite smörj!

Roger pillar ihop sin BMW K75

Medans vi stod i garaget kom en rejäl hagelskur som jag är glad att jag slapp köra i, men jag slapp inte helt undan dåligt väder. När jag åkte hem (tog genvägen via Arlanda och Sigtuna så det var 14 mil hem fast bara 3 mil dit), regnade det bitvis rejält. Det gjorde dock inget eftersom det var en fröjd att köra en hoj där jag slapp sitta och hålla krampaktigt i gashandtaget :)

Skitig Bumse med Botan i bakgrunden

Skitig Bumse och Gunillaklockan

Någon drivis såg jag inte till :)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Inlagt 2016-04-09 20:56 | Läst 6351 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hur är det man säger; Genvägar äro ofta senvägar... Men det gör ju inget, det är väl snarare det man åstundar, eller hur?
Full förståelse!//GöranR
Svar från Anders F. Eriksson 2016-04-09 21:56
Mjo, det blir lätt så med tvåhjuling :)