Lite prylar, lite text och alltid bilder

Kattskrällen igen ...

Det var länge sedan jag plitade ihop något i bloggen, men jag har inte haft några roliga bilder att visa. De här bilderna kanske inte heller är så roliga om man inte gillar katter, men det är vad ni får! Jag passar också på att testa Fotosidans LR-plugin, och länkar bilderna till ett album här, i stället för att ladda upp bilderna direkt i bloggen.

Smulan & Nony

Smulan och Nony gillar sommar. Ute är bra - inne, eller snö och slask är fy!

Jag har också börjat använda Lightroom 5 nu, och tyvärr har det en bugg som gör att skärpning och brusreducering försvinner om man exporterar bilderna till för smått format (t.ex. 1024 som är max för bloggbilder). När jag som i det här fallet laddat upp bilderna i 2048 pixlars bredd fungerar det dock bra.

Nony

Bekväm sittplats?

Tyvärr blir det ett fasligt bläddrande fram och tillbaks när man länkar till sina album här - jag skulle föredra om det gick att få upp den stora versionen av bilden direkt, men det kanske kommer ...

Kattskrällena är fotograferade med Nex-7 och Sony 35/1,8 OSS

Det var allt för idag :)

Inlagt 2013-06-19 20:43 | Läst 17213 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Trevligt med båda katterna på samma bild. De ser allt lite misstänksamma ut....eller smått kritiska kanske. Gillar de inte att bli avbildade?
Hälsningar Lena
Svar från Anders F. Eriksson 2013-06-19 21:34
Hon den grå är inte så förtjust i att bli fotograferad, men Nony poserar gärna - han ser dock nästan alltid lite sur ut :)
Vilka fina! :)
De är så fina båda två! :) Nony är riktigt cool, tycker jag. :)
/Anna