Lite prylar, lite text och alltid bilder

Moppar och springande damer!

Igår var det som brukligt veteranträff vid Ulva Kvarn utanför Uppsala. Där träffade jag på kollegan Leffe och hans kompis Kalix på sina mopeder (Monark Compact och Vicky)

Nostalgi med den stora Chevaambulansen och SAAB 95 i Polisutförande

Ikväll körde jag och klubbkamraten Erik som föråkare till motionsloppet Vårruset i Uppsala. Bilden tog jag efter målgång

Min gamla fotografkollega Staffan Claesson från UNT tog den här bilden av mig på väg mot mål. Jag var på väg att vinna men missade själva målfållan, så tjejen som springer bakom min motorcykel (och inte är med i bild) hann först (med en tid på 19 minuter och 3 sekunder eller nåt sånt på cirka 5 Km) :)

Ha det gott!

Inlagt 2016-05-25 22:56 | Läst 12264 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
"Läckert med gamla moppar tycker jag! Ser då och då sådana även här i vardagen, i Stockholm! Känns och luktar nostalgiskt! Chevaambulans är också nostalgi för mig, körde en del sådana 1978-79 här i Stockholm, även om dom mest gick som 'reservbilar' då.. dom var nog äldre än den som är på bild här! Dom var inget vidare i vinterväglag.. en V8:a, dålig fjädring och rätt så lätt i bakvagnen.. men det gick! Hälsn!"


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Den där Vickyn går inte av för hackor;)

/Stephan
Svar från Anders F. Eriksson 2016-05-25 23:15
Nä, den är fantastiskt fin! Den nöp på vägen dit, men efter lite oljepåfyllning gick det tydligen bra :)
Läckert med gamla moppar tycker jag! Ser då och då sådana även här i vardagen, i Stockholm! Känns och luktar nostalgiskt! Chevaambulans är också nostalgi för mig, körde en del sådana 1978-79 här i Stockholm, även om dom mest gick som 'reservbilar' då.. dom var nog äldre än den som är på bild här! Dom var inget vidare i vinterväglag.. en V8:a, dålig fjädring och rätt så lätt i bakvagnen.. men det gick!
Hälsn!
Hej Anders.
Det er jo sådanne indlæg, jeg er vild med. Veteranknallert folket er nogle helt specielle og hyggelige typer. I min Veteranklub møder de trofast op, om det så øser ned (styrtregner). Hvor bil folket ikke nænner at tage bilerne ud, bare det ser ud til regn :-)
Mange venlige hilsener fra Erik.
PS: Undskyld at det blev på dansk denne gang.
Svar från Anders F. Eriksson 2016-05-26 19:41
Danska i skrift är inte så farligt - det är bara talad danska som är obegripligt ;)