Lite prylar, lite text och alltid bilder

Självporträtt sedan urminnes tider (åtminstone sedan 2005) - II

Eftersom det här inlägget heter II på slutet kan nog somliga av er räkna ut att det är en fortsättning på tidigare inlägg - ni som missat det hittar det här: http://www.fotosidan.se/blogs/afe/sjalvportratt-sedan-urminnes-tider-atminstone-sedan.htm

Jag har som ni märker snöat in på det där med självporträtt, och har gått genom vad jag själv åstadkommit i den vägen under de år jag fotograferat digitalt. Resultatet är kanske inte direkt upplyftande, och jag vete tusan om min fotografering utvecklats av det, men det är i alla fall kul :)

Oktober 2006. Jag ser vansinnigt fånig ut i mitt försök att se överlägsen ut här

Den här första bilden från 2006 är hemsk - polotröjan är inte ett sätt att se ut som farbror Jobs, men den passade inte bra med den fåniga minen. Vedervärdig bild helt enkelt, så vi går raskt in på nästa!

26 januari 2007, sent på kvällen

Nu är vi inne på det där med kameraporträtt och täcka ansiktet med kameran igen, fast den här gången tycker jag det är en lite roligare bild än i förra inlägget. Kanske inte så kul och skarp dock ...

27 januari 2007, tidigt på morgonen

En poäng med digitalkameror är att dokumentera förändingar snabbt och enkelt - tveksamt om jag skulle dokumenterat ovanstående om jag fotograferat med film, och jag vet inte om jag ser så vettig ut, men det verkar vara min standardmin (och dessutom lite halvnaket). Bilden visar dock hur man kan förändra utseende på några timmar med hjälp av en rakapparat :)

Augusti 2007

Här var det lite mer hår och lite annorlunda skäggväxt, och jag kan inte för mitt liv komma på varför jag fotograferat mig själv med öppen skjorta på det här viset - det ser för djävligt ut (men minen är samma som tidigare bilder). Jag tänker uppenbarligen inte när jag ska fotografera mig själv, utan jag anlägger en min jag tror ser vettig ut och hoppas på det bästa ...

Den här har jag tidigare publicerat som en profilbild i olika sammanhang, men då kraftigt beskuren av uppenbara skäl :)

Februari 2008

Ett halvår senare har jag inte vett att klä mig ordentligt, utan har på mig mina favoritpolosar (med hål på armbågarna). Blev inte ett dugg bättre då heller!

April 2008

Avslutar med en sista kamera-/spegelbild för den här gången. Det går liksom inte längre att variera såna hur länge som helst, och så himla kul är de inte från början trots att jag uppenbarligen roar mig med att göra dem hela tiden.

Ytterligare en anledning att det är andra som gör teveprogram och inte jag ...

F0rtsättning följer!

Inlagt 2013-11-19 13:00 | Läst 7796 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Det är ibland så att man undrar om det är samma person på alla bilderna ;) Och om du är hopvuxen med kameran?
Och så får man beundra idogheten (eller beklaga dumheten?)

Ha det så bra...
Svar från Anders F. Eriksson 2013-11-19 16:52
Ja, jag vet inte heller om man ska beklaga eller beundra :)
En skojig serie! Härligt med humor.
- hawk
Svar från Anders F. Eriksson 2013-11-19 16:52
Får hoppas du gillar resten också - det blir några delar till :)
Haha! Kul serie =)
Svar från Anders F. Eriksson 2013-11-19 16:53
Tack för det Tommy :)
Roligt och kreativt det där men jag har själv en spärr att komma förbi men när den släpper blir det kanske någon!
Svar från Anders F. Eriksson 2013-11-19 18:55
Jag saknar alla spärrar ;)