Lite prylar, lite text och alltid bilder

Utan snus försmäktar vi ...

Nädå, här är det ingen ko på isen och snusförrådet är nyss påfyllt. Idag lyxade jag till det eftersom min lokala snuslangare fått hem General Kardus Selection 2015, och jag tänkte det kunde vara kul att prova ett riktigt supersnus.

Helst ska det stå och mogna någon månad till i kylen, men jag kunde förstås inte låta bli att provsmaka en prilla. Svårt att beskriva hur det smakar, men inte som vanlig General i alla fall; ganska milt och gott och det känns som att smaken sitter kvar länge så man inte behöver spotta ut det så snabbt (vilket är tur med tanke på priset).

Ni kan läsa mer om snuset på tillverkarens hemsida :)

Bilden av kompisens dotter Ebba får ni på köpet så ni ser att man inte behöver vara så ledsen över skitvädret och att man hade för lite kläder på sig och var tvungen att låna pappas jacka :)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Inlagt 2015-03-20 20:27 | Läst 10906 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Det är tur att du inte försökte tvinga ut en ko på isen! För ni har väl ingen is?
Svar från Anders F. Eriksson 2015-03-20 20:34
Vi skulle ha kunnat haft, och vi har åtmistone lite snö nu :)
Snus är väl motorn i hela den svenska industrin:)? Men det här var extra fint förstår jag, och ibland så kan det vara kul att lyxa till det lite.
Svar från Anders F. Eriksson 2015-03-20 20:54
Ja, det är kul med lite omväxling :)
Så sant som det är sagt - utan snus försmäktar man. Tur att du hade köpt då ;)

//GöranR
Svar från Anders F. Eriksson 2015-03-20 20:53
Jag köpte vardagssnus också, och då blir det det snus som är nästan billigast på marknaden (Odens Nr 3 för 299:- per stock) :)
Ett elände detta att behöva ärva kläder av sina storasyskon. ;)
-affe
Svar från Anders F. Eriksson 2015-03-20 21:00
Hon slapp åtminstone frysa :)
Vilken lyxig prilla! Får det att vattnas i munnen trots att det gått 14 år sen jag tog min sista pris...

//Tommy
Svar från Anders F. Eriksson 2015-03-20 22:55
Hehe, ja -det är ett riktigt lyxsnus detta. Inget man köper varje vecka precis (och det går ju inte heller eftersom upplagan är begränsad). Jag ämnar hålla koll på hur många prillor jag lyckas få ur den fina jättedosan för att räkna ut kostnaden per prilla så småningom - jag återkommer i ämnet :)
Jag tänkte på en dikt av Fröding när jag såg dosan; "Men strunt är strunt och snus är snus, om ock i gyllene dosor..." (Fick googla så jag fick det rätt :)
Svar från Anders F. Eriksson 2015-03-21 01:35
Den var passande :)
Hållt upp 6 månader med snuset nu...men gud så sugen jag vart...aaaaaaaaaa