...direkt mellan mig och min första digitala systemkamera den dag vi möttes.

En salig blandning....

....bilder. 

Det har inte blivit så många fotoutflykter i sommar. Inte en enda morgon har jag pallrat mig upp ( förutom vid mossen ) för att fånga det vackra morgonljuset. Men lite blandade bilder har det blivit vid enstaka tillfällen de senaste veckorna.

Blommor

Kvällssol

Dammade av makrot häromdagen, det hör ju till att man måste föreviga den vackra lilla grässtjärnan varje år.

Inte så mycket fågelfoto hemmavid då jag plockat bort matningen men köpte nya holkar, flugsnapparna flyttade in i den ena. 

Herr....

 

.....och Fru.

Ganska exakt ett år sedan jag såg en steglits på tomten, dom känner visst på sig när bergsklinten blommat över, då kommer dom för att käka fröna.

Dom små kniporna kom aldrig med i bloggarna från mossen så dom får hänga på här. 

Nora med sin kusin Ellie och ponnyn Fanny som hon fick när hon fyllde 8 år. ( Hon tjänar även som sällskapsdam till travarna ) Dom hade just fått nya jackor av mig därför hänger det presentsnören runt halsen på dom.

Lade ju in en lite annorlunda bröllopsbild i en tidigare blogg. Den får hänga med igen.

Men naturligtvis blev det ett helt gäng seriösare bilder tagna. Bröllopsfoto är inget jag tar åt mig i vanliga fall men här fotar jag åt min kompis, vars son gifte sig.

Såna här småttingar springer det alldeles får mycket av på parkeringarna på stan. Undrar hur många som hamnar under en bil

En liten blåvinge.

Gråsparvunge tränar att gå på lina

Nora gillar att bli fotad, till min glädje.

Gokväll ! 

 // Ing-Marie

Inlagt 2020-07-28 23:35 | Läst 2000 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
En fin samling bilder av olika slag. Om man ska välja några så kvällssol, grässtjärna (har jag inte hört om, men troligen sett, men jag brukar fotografera skogsstjärna varje år, men grässjärnan med makrot blev riktigt fin). Flickan på slutet blev riktigt fint i gräset, man undrar hur de hade blivit i färg
Svar från imse 59 2020-08-02 16:22
Tack Peter !
Grässtjärnan är bra mycket mindre än skogsstjärnan och oansenlig, endast intressant om man fotat makro :-)
Nora var ju fin även i färg men kände för att göra dessa svartvita.
ing-marie
Det var en hur fin samling som helst här :)
Du kan ju fotografera allt ju! 🤗🌟
Svar från imse 59 2020-08-02 16:23
En gör så gott en kan :-)
Tack så mycket Jocke !
ing-marie
En väldigt fin samling sommarbilder som visar din bredd som fotograf med bröllopsbilder och barnfoto blandat med djur och växter. Fin serie på flugsnapparen vid holken och den lilla pippin på tråden. Jag antar att ponnyn har munkorg för att inte få fång, eller?
Hälsningar Lena
Svar från imse 59 2020-08-02 16:27
Tack Lena !
Det är roligt att fota både bröllop och barn när man får göra det för att det är kul och inte så mycket allvar. Nu hade jag väl lite "press" på mig på bröllopsbilderna, men dom blev bra, mycket tack vare att det fina lagom mulna fotovädret.
Ja, fång, det stämmer. Så heter det ju, jag hade tappat namnet.
ing-marie
Väldigt vackra bilder här! Tänk så mycket fina motiv det finns.. egentligen överallt! Man får vara glad att man lyckas fånga några ibland i alla fall! Själv känner jag att pandemin 'stört' en del under snart ett halvår, det har blivit mindre med fotande rent allmänt! Även datorstrul och att någon stal min båt med släp i vintras har påverkat kan jag känna..
Hälsn!
Svar från imse 59 2020-08-02 16:31
Tack Jan !
Visst finns det motiv bara lusten infinner sig.
Det är mycket som kan spela in och visst har Coronan stoppat en del för mig också. Men jag har i alla fall skogen runt knuten när man väl får lust att dra iväg.
ing-marie